# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

Sen sanıyormusun EPL'den biri Elano'yu istese bize geleceğini.Adamın talibi yoktu o yüzden aldık.Elano'yu bu sene sattık sattık yoksa elimizde patlar.Şuan itibariyle 5 m eurodan fazla veren çıkmaz.

Bilip bilmeden bi tarafından uydurma bari.Talibi yokmuşmuş.Araştır biraz bakalım varmıymış yokmuymuş.Inter ve Milan istiyordu Elano'yu.Eleştirin de b.kunu çıkarmayın bari.İyi oynadı mı Fabregas gibi diyorsunuz kötü oynadı mı en fazla 5 milyon verirler,elimizde patlar oluyor.

yahuu yönetim bu adamları getiriyor diye siz herkesi alacağımızımı sanıyorsunuz sanki yönetimin listesinde xavi fabregas elano vardıda elano yu seçtiler. araştırıp bulup getiriyorlar eee bütçeye göre oluyor tabiki biz guiza yı aldıkları paraya elano-keita yı aldık 5 milyon € ye baroş u aldık

Elanoyu her avrupa takimi ister suan inter dahil

Bilip bilmeden bi tarafından uydurma bari.Talibi yokmuşmuş.Araştır biraz bakalım varmıymış yokmuymuş.Inter ve Milan istiyordu Elano'yu.Eleştirin de b.kunu çıkarmayın bari.İyi oynadı mı Fabregas gibi diyorsunuz kötü oynadı mı en fazla 5 milyon verirler,elimizde patlar oluyor.

Asıl uydurma bu olmuş üstad kusura bakma.İnter ve Milan isteyecek 4 taksitle biz alacağız...

Geçiniz..

İnter ve Milan istese alırdı.Boşuna kandırmayın kendinizi.

Elano'yu biz almasaydık, büyük ihtimalle Brezilya'ya dönecekti. Hatta gazetelere haber bile oldu bu. Manchester City kiralayacaktı bedavaya.

Değmez boşa cevap verip parmaklarını yorma üstad.Şu forumda biraz kendimi tutmayayım 1 gün barındırmazlar beni.O kadar çok şey(burayı siz doldurun ben kelime bulamadım) var ki okurken beynim tavana vuruyor deli oluyorum...

Santos'a Elano'yu verip yerine Ganso'yu alsak nasıl olur?

Bir kere Milan'in Elano'ya verecek parasi yoktu bu bir. Ikincisi de Inter Sneijder'i aldi Elano'ya gerek duymadi yani.

Bu sene elimizde kalmasın diye dua etmeliyiz.

Gel Gökhan'ınım gell :)

Yılların Paulo Henrique'sini Ganso yapmışınız ben de diyorum kim bu Ganso. :D Bugünde maç özetlerinde çaktı golü,adam Ganso Ganso diye çığrınıyor :D :D Paulo iyidir iyi,Pinto'yu andırıyor bana. :D

Geri
Üst Alt