# Gökhan İnler

Cevap: # Gökhan İnler

Gökhan İnler

İsla

Alexis Sanchez

Şu 3 'üne vericen 30 milyon avroyu alıcan.Vallaha değer.

-----------------------------M.Diarra------------------------

---------------G.Inler------------------Elano----------------

----Keita---------------------------------------------Arda----

------------------------Baros-----------------------------------

Düşünmesi bile mükemmel.....

Gökhan İnler hayal beyler geçiniz.

2 forvet daha almalıyız daha ne Gökhan'ı.Baros Topalın boşluğunu dolduracak Arda onun yanında savaşçı yönünü gösterecek.

Nistelroyy u aldıkmı birde sol açık tamamdır bu iş.

nee Nistelrooymu? bi o eksikti zaten takımda yarı sakat yarı yaşlı adam. bizim alcagımız forvet oyuncusu nonda gibi yedek beklemeyi bilen bi adam olacaktır. Nistelrooyu getir baros mu oynuyacak nistelrooymu diye düsün sen :D genç bi adam almaları lazm forvete. 2 tanede orta sahaya takviye.1 defans yeterli olacaktır

İNLER GALATASARAY'I YALANLAMADI!..

Kariyerini İtalya 1. Ligi ekibi Udinese'de sürdüren, zaman zaman da İngiliz takımlarının transfer listesinde adı geçen Gökhan İnler'e, "Bir ara ismin Galatasaray ile anıldı. Bu teklif ne kadar ciddiydi?" dediğimizde, "Menajerimle bir temas olmuş. Kendisi bana iletmişti" yanıtını verdi. Gökhan, "Türkiye'de oynamayı düşünüyor musun?" şeklindeki sorumuza, "Neden olmasın? Hiçbir futbolcu, 'Ben şurada oynamam' dememeli. Hele benim için Türkiye'den teklif almanın ayrı bir önemi var. Anlaştıktan sonra Türkiye'de de seve seve oynarım. Transferi kupadan sonra düşünebilirim ama bunun için de sözleşmemin sürdüğü Udinese'nin onayı gerekir ki, ben orada olmaktan, onlar benim Udinese forması giymemden memnunlar" cevabını vererek röportajı noktaladı.

Kaynak: Sabah

Kariyerini İtalya 1. Ligi ekibi Udinese'de sürdüren, zaman zaman da İngiliz takımlarının transfer listesinde adı geçen Gökhan İnler'e, "Bir ara ismin Galatasaray ile anıldı. Bu teklif ne kadar ciddiydi?" dediğimizde, "Menajerimle bir temas olmuş. Kendisi bana iletmişti" yanıtını verdi. Gökhan, "Türkiye'de oynamayı düşünüyor musun?" şeklindeki sorumuza, "Neden olmasın? Hiçbir futbolcu, 'Ben şurada oynamam' dememeli. Hele benim için Türkiye'den teklif almanın ayrı bir önemi var. Anlaştıktan sonra Türkiye'de de seve seve oynarım. Transferi kupadan sonra düşünebilirim ama bunun için de sözleşmemin sürdüğü Udinese'nin onayı gerekir ki, ben orada olmaktan, onlar benim Udinese forması giymemden memnunlar" cevabını vererek röportajı noktaladı.

sabah'la totomaç ortak bildiğim kadarıyla... o yüzden sadece gülüyorum :D

Temas olduğu doğru ama sonucu:(

Gökhan İnler'in keşke gelme ihtimali olsa.Gerçekten çok mükemmel bir oyuncu,rakibi çok iyi durduruyor.Zaten bence orta sahaya bir tane üst düzey Türk oyuncu lazım,bir tane de yabancı oyuncu alınır,bir de kaleci ile defans 4 transfer yapılırsa takım çok daha iyi olur.

Şimdiden sonra daha zor olur bu transfer. Turnuvanın en flaş sonucunu aldılar. Bütün gözler onlarda.

hımm fiyatı nedir bilmiyorum ama arda satılırsa eğer city veya tottenham a ki nakit olarak city verirse verir . gökhan veya nuriden birini almaya mecburuz yabancı kontenjanınından dolayı

Bu adamı getiremeyiz.Türkiye 'de vatan haini damgası vurur kolpa medya.

Arda satılırsa mutlaka gelir.

Geri
Üst Alt