GSC Haber Gökhan Sazdağı: "Kulüpler anlaşırsa Galatasaray neden olmasın?"

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
Yönetici
Moderatör
Gökhan Sazdağı: "Galatasaray, Türkiye’nin en büyük kulüplerinden birisi. Kayserispor’da sözleşmem devam ediyor. Transferim kulüpler arasında bitecek. Kulüpler anlaşırsa Galatasaray neden olmasın? Kulübümün menfaatleri doğrultusunda tabii ki isterim." (Radyospor)

Napacagiz seni yav yasi olmus 31, tipik anadolu oyuncusu.

Iyi ki fenere karsi asistler yapmis yine forumca fanboylari cikmis.
Niyeki herif istikrarlı yıllardır

Oyun tarzı vs de uygun

Lig için gayet mantıklı rotasyon oyuncusu

2 senedir şampiyon oluyorsak yerlilerimiz rakibe göre fark yarattığı için oluyoruz en önemli sebeplerden birisi bu, oradaki kaliteyi arttırmak her türlü faydalı

Oyun tarzı vs de uygun

2 senedir şampiyon oluyorsak yerlilerimiz rakibe göre fark yarattığı için oluyoruz en önemli sebeplerden birisi bu, oradaki kaliteyi arttırmak her türlü faydalı

Günay'ın içinden Metin Oktay çıktı mesela...
3 sene bek ve açık olarak rotasyonda olursa, Günay gibi sevilen birleştirici bir karakterde çıkarsa harika iş olur. Karakterini bilmiyorum tabi Mhy falan çıkmasın sonra.

Oyun tarzı vs de uygun

Kayseri'de son donemde istikrarli olmasi birsey ifade etmiyor benim gozumde cunku Kayseri baska Galatasaray baska, boyle onlarca oyuncu var Super Lig'de, bunu yarin aldin diyelim 2 mac oynat herkes yine cop muamelesi cekecek.

Yerli oyuncu transferinde benim iki kriterim var:

1. alinabilecek en iyi yerli MT oyunculari
2. potansiyelli genc yerli oyunculari

Geri kalani gereksiz para harcama olur. Bu tarz oyuncular sezonda 2-3 macta faydali olabilir diye ben sahsen almazdim, tabi karakterini de bilmiyorum belki cok iyi ve pozitif bir insandir belki degildir.

Onceligimiz adam gibi sag bek almak lazim olacak, daha hala onu beceremediler.

Kayseri'de son donemde istikrarli olmasi birsey ifade etmiyor benim gozumde cunku Kayseri baska Galatasaray baska, boyle onlarca oyuncu var Super Lig'de, bunu yarin aldin diyelim 2 mac oynat herkes yine cop muamelesi cekecek.

Yerli oyuncu transferinde benim iki kriterim var:

1. alinabilecek en iyi yerli MT oyunculari
2. potansiyelli genc yerli oyunculari

Geri kalani gereksiz para harcama olur. Bu tarz oyuncular sezonda 2-3 macta faydali olabilir diye ben sahsen almazdim, tabi karakterini de bilmiyorum belki cok iyi ve pozitif bir insandir belki degildir.

Onceligimiz adam gibi sag bek almak lazim olacak, daha hala onu beceremediler.
Yerli oyuncu kriterim Keramettin Tanrıverdi referansi olup olmamasıdır
Nokta

Geri
Üst Alt