GSC Haber Gökhan Sazdağı: "Kulüpler anlaşırsa Galatasaray neden olmasın?"

Rotasyonda her zaman orayı idare edecek, orjinal mevkiğinde oynayan ve rolünü benimseyecek isimler şart. 2 sezondur avrupada devşirme bek fetişzm yüzünden elendik diyebiliriz prag ve az maçları (kaan ve berkan bek rotasyonu) mesela boey-gökhan/eren-jacobs bek mevki işini kolaylaştırır.

Franky için sabredelim yaz kampında görelim diyorlar da çok saçma sabırla bu yaşta savunma yapmayimi öğrenecek sanki

Gereksiz harcamanın tillahı olan bek mevkine sıktığımız paralara bakalım. Jelerte, Jakobsa, frankowski ye kaç para yatırıldı daha köhn ü osu busu var! Yüzde yüz söylüyorum seneye iki bekimiz eren ve Gökhan olur kimse şaşırmasın!!

Gereksiz harcamanın tillahı olan bek mevkine sıktığımız paralara bakalım. Jelerte, Jakobsa, frankowski ye kaç para yatırıldı daha köhn ü osu busu var! Yüzde yüz söylüyorum seneye iki bekimiz eren ve Gökhan olur kimse şaşırmasın!!
Kaan'i sag stoper yedegi olarak düsünüp 1 yabanci 1 yerli sag bek almamiz gerekiyor.
Sol bekte Eren ve sakatlanmazsa top oynayan Jakobs götürür.
Stoperde Sanchez, Abdülkerim ve Kaan'a ilave olarak üst düzey bir sol stoper getirmek gerekiyor.

Özetle: Cuesta, Frankowski, Jelert, Ross, Kazimcan, Köhn ve Nelsson'u satip defansa toplam 3 oyuncu almaliyiz

Jelert ve Frankoğlu hiç ümit vermedi; az-çok zarar demeden ikisi de paketlenmeli, giren girdi maalesef. Bu defa -artık- sağlam bir yabancı bek alınmalı, Gökhan da rotasyon için en uygun yerli gibi görünüyor.

Yalnız Gökhan' ın geçen sezon iç saha FB maçında sebebiyet verdiği penaltıdan ve sonrasındaki yüz ifadesinden fena halde işkillenmiştim; FB geçmişi de var, burada bahsetmiştim. Bu sezon yine iki FB maçında penaltı yaptı ama ilk maçta temas bile yoktu, hakemlerin bok yemesi, son maçtaki pozisyon da şanssızlık eseriydi ki FB yi yıkan adam oldu üstelik.

Günay gibi karakterli duruşu olan bir yerli bence alınmalı bize yakışır irfan canlarım olacağına böyle yerli yedeklerim olsun ayrıca bu sene yaptığı hizmet ödüllendirilmeli

Fb gibi düşük liglere ait bir takıma asist yaptı diye transfer etmeyiz umarım. Boluspor'un serbest bıraktığı adamı almak ne kadar mantıklı?

Bu adamın duygularıyla oynamış biri

Uygun rakamlarla gelmeyi kabul ederse hemen alınmalı. Anadolu da ki futbolculara da bir mesaj olur.fenere karşı iyi performans gösterirseniz GS ye transfer olma ihtimaliniz var demiş oluruz.

Eren Elmalı çok güzel bir örnek inşallah gelen yerliler en az onun kadar etkili olur

Hemen alinmali, cuzi maasla yedekte otursun.

En azindan sakat olmayan ve orta kesebilen bir adam.

İyi ve tutan yerli kadro istikrarı açısından çok önemli.

Geri
Üst Alt