Gökhan Töre Hakkında İlginç İddia!

Rakip oyuncuların yatağına kesik at kafası falan da koyuyormuş arada.

Azizin haberi olduğunu bütün renktaşlar biliyordur heralde ahtapot azizin medya ayağı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Niye fidyemi alacakmıs Ömerle, Hakanın agzına silah dayamıs Töre.Saçma sapan bir haber daha.Kesin biz anlastık ondan cıkmaya basladı bu haberler.Yakında töre evinde makinalı bulunduruyor diye cıkacak heralde.

Bu yine iyi. Fiko ve avanesi Quaresma'yı göndermek için hakkında neler sallamıştı hatırlarsınız. Bu tinerciler yönetici değil mahalle karısı.

Bu yine iyi. Fiko ve avanesi Quaresma'yı göndermek için hakkında neler sallamıştı hatırlarsınız. Bu tinerciler yönetici değil mahalle karısı.

Unlu futbolcularla adi anilinca mutlu olan manken/sarkici/oyunculara benzeyen Besiktas yonetiminden beklenen hareketler.

Yalandır haber ama değilse bile şaşırmamak gerekir.

Töre, ve arkadaşları özelikle. bu tarz kafadan.

Böyle olay olsaydı ama ne toprak nede hakan sesiz kalırlardı .

Niye fidyemi alacakmıs Ömerle, Hakanın agzına silah dayamıs Töre.Saçma sapan bir haber daha.Kesin biz anlastık ondan cıkmaya basladı bu haberler.Yakında töre evinde makinalı bulunduruyor diye cıkacak heralde.

Töre cinayetiymiş:

Tam aradıgımız tobcu

biz alıcaz ya şimdi her türlü pislik vardır futbolcuda. bize gelecek diye bunlar çıkıyor. fakat bu haberler bir yana ben olcanı daha çok isterdim daha efendi olmasından ziyada daha efektif bir futbolcu olduğu için.

Yahu boyle ciddi haberi kim neden uretsin. Ha gs vazgecsin transferdende gokhan fenev/ 8jk'ya kalsin diyeyse, sanmiyorum. Haber cunku cok vahim. Bu kadar asiri sekilde yalan haber cikaracaklarini sanmiyorum. Cunku yalansa töre tazminat manyagi yapar basini. 8jk'da zaten silahli bir kavga yasadi. Gercek olma ihtimali var.

Ben diyorum size bosverin gokhan'i. Adam fazla sorunlu ve bence riskli bir transfer.

M

Amaç belli Galatasaray la anlaşma ihtimali oldugu için akıllarınca ortalıgı karıstırmak.Madem silahlı olayları olmuş Beşiktaş ta oynarken niye gündeme gelmedi?Çünkü o zaman Galatasaray la şampiyonlar ligi için yarışıyolardı.Ama bu haberler doğru felan değil basın insanları istediği yere yönlendirmeye çalışıyor maşallah fener medyası iyi çalışıyor.

Vay be, takima yeni bir kabadayi mi aldik simdi :P

(yalan haber buyuk ihtimal)

Geri
Üst Alt