# Gökhan Töre

Cevap: Töre'de Son Durum Ne?

Ya Hamit Ya Tore..Olcani alamadiktan sonra asagisi herturlu kufre girer taraftara.

Bizimkilerde icraat yok. Baş döndürücü bir teklifle gitmezler ki. Hala Töre'ye 2,5m falan versek diye düşünüyorlar. Bu adam 1,5m €'a aldılar diye bize ucuza satmak zorunda değiller. Forumda bazı arkadaşlar "-1,5m €'a aldılar bizde en fazla 2 katını öder, alırız ne de olsa daha tam 1 sezonu bile tamamlamadı bla bla. "

Velhasıl bu adama 8'e kadar yolu var. Haa Hamburg'a o kadar para verilmez belki ama bu çocuğun ederi bu civarlarda ki ben sanmıyorum ki biz bu arkaa$tan zarar edelim.

Cevap: # Gökhan Töre

Jajayı al, sola Gökhanı çek. bi de stopere serdarı al ki eboue yokken urfalıyı sağa çekelim. ohh mis

30 kere de olsa söylerim

olcanı almamak hataydı

3.250+sestak karşılığı trabzon aldı

bu adamı almaları lazım

bizi artık kazımla kandıramazlar

sestaki bursadan alip antebe vermeleri hayirsever bir davranis olurdu

isin gercegi sezer baduru verdiler ama sezer badur benim haberim yok ben sozlesmemi gecen gun feshettim parami vermediler diye diyor. yani bu transfer falso alabilir r'das

daha önceki isimler gibi (yıldıray - hamit - nuri vs.) bu da Türkiye'ye gelmiyecek oyuncular arasında malesef. her transfer sezonu bu isimler konuşulmazmıydı ? hangisi geldi türkiyeye ?

daha önceki isimler gibi (yıldıray - hamit - nuri vs.) bu da Türkiye'ye gelmiyecek oyuncular arasında malesef. her transfer sezonu bu isimler konuşulmazmıydı ? hangisi geldi türkiyeye ?

halil altıntop

beyler moralinisi bozmak gibi olmasin ama f5de ilgileniyomus töre ile

Trabzon Olcan'i bize gıcıklık olsun diye araya girip aldı. Adım gibi eminim bundan. selçuk,ceygun,engin baytar demem yeterli olacaktir sanirim...

Alper Potuk için 5 M €uro çok fazla demişti başkanımız bu konuda parayı veren düdüğü çaldı.

Özgür Çek zaten fenerliydi o da fenere gitti.

Tek hatamız Olcan işini ağırdan almamızdı diyebilirim. Ben Aydın'ın yerine Olcan'ı görmeyi isterdim. Bunun dışında genç yeteneklere yönelmemiz faydalı olacaktır. Mertan gibi bir yetenek var her iki kanatta denenebilir. Bu kadar borç içinde ben maliyetli oyuncular beklemiyorum. Fiyatlar çok fahiş ülkemizde alt yapıya yatırım yapmak daha önemli. Bir Alper Potuk parasına a2 takımını tamamen doldurabiliriz. Okan Derici ve Mertan A takımla idmanlara çıkıyormuş. Önümüzde ki devre Mertan patlama yaparsa iyi ki Olcan'ı almak için fazladan para vermemişiz diyeceksiniz. :yenieek:

Trabzon Olcan'i bize gıcıklık olsun diye araya girip aldı. Adım gibi eminim bundan. selçuk,ceygun,engin baytar demem yeterli olacaktir sanirim...

Alper Potuk için 5 M €uro çok fazla demişti başkanımız bu konuda parayı veren düdüğü çaldı.

Özgür Çek zaten fenerliydi o da fenere gitti.

Tek hatamız Olcan işini ağırdan almamızdı diyebilirim. Ben Aydın'ın yerine Olcan'ı görmeyi isterdim. Bunun dışında genç yeteneklere yönelmemiz faydalı olacaktır. Mertan gibi bir yetenek var her iki kanatta denenebilir. Bu kadar borç içinde ben maliyetli oyuncular beklemiyorum. Fiyatlar çok fahiş ülkemizde alt yapıya yatırım yapmak daha önemli. Bir Alper Potuk parasına a2 takımını tamamen doldurabiliriz. Okan Derici ve Mertan A takımla idmanlara çıkıyormuş. Önümüzde ki devre Mertan patlama yaparsa iyi ki Olcan'ı almak için fazladan para vermemişiz diyeceksiniz. :yenieek:

Olcan'i çok begensem de, bunu çok isterim.. Alt yapi'dan çikan her futbolcu kiymetlidir, Barcelona ve Ajax gibi olalim demeynen olmuyor. 25 kisilik kadro'nun en az 10'u alt yapi'da çikmis olmasi lazim, bu yolda Terim eminim iyi islere imza atacak.

Sabri, Semih ve Çolak ile sayi 3'te su an (Aydin saymiyorum)

Gelmiyor işte. Olcan'da gitti. Çok kötü durumdayız.

Gelmiyor işte. Olcan'da gitti. Çok kötü durumdayız.

o kadar da abartmayin. kendi icinde cozum uretilebilir. yapacak bisey yok. transfer niye lazim diyoduk biz playoff icin. playoffa kadar bu takimin pestili cikar. normal olarak. makul bolgelere transferler yapmaya yonetim playoffu cok anlayamamis demektir.

Kanat forveti oynayıp bir sezonda 14 gol atan 26 yaşındaki yerli bir oyuncuya 3.25 milyon € verilir. Bu kadar net.Yanlış karar Olcan'ı almamak, tek mazereti Olcan'dan daha iyisini almak olabilir.

Yerli olarak da kimse aklıma gelmiyor Töre dışında. (Töre uzun vadede daha iyi olacaktır diye düşünüyorum, şu anki performanslara bakıldığında Olcan attığı goller sebebiyle önde)

Geri
Üst Alt