# Gökhan Töre

Cevap: Terim’in Gözdesi Töre

Umarım alabiliriz çok iyi transfer olur.

Benim anlatılanlar çıkarttığım (tamamen kendi fikrim) Hamburg baya kötü durumda düşme hattının hemen üzerinde seyrediyorlar. Bu durumda Gökhan takımı bırakmak istemiyor ama Avrupa Kupalarında oynamak da istiyor ve sene sonu için daha sıcak gibi.

Tamamen takip ettiğim haberlerden çıkarttığım kişisel fikrimdir.

Benim anlatılanlar çıkarttığım (tamamen kendi fikrim) Hamburg baya kötü durumda düşme hattının hemen üzerinde seyrediyorlar. Bu durumda Gökhan takımı bırakmak istemiyor ama Avrupa Kupalarında oynamak da istiyor ve sene sonu için daha sıcak gibi.

Tamamen takip ettiğim haberlerden çıkarttığım kişisel fikrimdir.

ben de şunu çıkartıyorum

yönetim olcandan vazgeçmiş gibi gözüküyo

başka yerli bir alternatif de olmadığına göre

"olcana 4 milyon vereceğimize töreye 5-6 milyon verip alalım" mantığı olabilir

Gökhan Töre wuwwwwwwww...

keşke olsa 5e alsan CL de iki maça çıksa en az 10 milyon Euro eder. Belki dahada fazla.

Chelsea'dan 1.3 Milyon Euro'ya gitti bu adam.Şimdi almaya kalksak ne fiyat çekerler acaba?

Chelsea'dan 1.3 Milyon Euro'ya gitti bu adam.Şimdi almaya kalksak ne fiyat çekerler acaba?

Simdi fiyati 3-5 arasi olur, daha bir sezon bile oynamadi ve henüz gol atamadi. Ama maclari izlediysen, adam suan Hamburg un en iyi oyuncusu. Fiyati problem olmazda, kendisi gelirmi o belli degil iste.

keşke alsak ama sanki töre ara dönem transferine sıcak bakmıyor gibi izlenim oluştu bende, yoksa çoktan bitirmiştik işini çünkü yerli olarak sol kanada 1-arda, 2-töre daha iyisi yok bence..

Ekici ve Töre gelirse acayip korku sarar rakipleri...

Töre+Ekici+Taiwo'yu alıp 4-4-2 sisteminde dikiş tutturursak böl parçala yaparız takımları..

amuda kalkıp düz takla atarım

iyi oyuncu milli takımın gelecekteki en önemli oyuncularından biri ama kendini türkiyede harcatmaz

benim burdan çıkarttığım bişey var ama olmaz şimdi , yeri değil...

iyi oyuncu milli takımın gelecekteki en önemli oyuncularından biri ama kendini türkiyede harcatmaz

Bu zihniyette yanlış bence.Galatasaray Avrupa'da oynamak isteyen oyuncularına hep olumlu davrandı.Halil Türkiye'ye gelmemek için direndi de ne oldu?Nuri Dortmund'da yaptıklarını Galatasaray'da yapsa bence yine Real Madrid'de olurdu.Futbolcu kendini sadece futbola verirse Türkiye'de de yıldız olur her yerde de yıldız olur.

Bu zihniyette yanlış bence.Galatasaray Avrupa'da oynamak isteyen oyuncularına hep olumlu davrandı.Halil Türkiye'ye gelmemek için direndi de ne oldu?Nuri Dortmund'da yaptıklarını Galatasaray'da yapsa bence yine Real Madrid'de olurdu.Futbolcu kendini sadece futbola verirse Türkiye'de de yıldız olur her yerde de yıldız olur.

halilde hamitte cok hata yaptılar...hamit madride gittide ne oldu kadroyamı giriyor.halil gtünü yırttı türkiyeye gelmemek için ts olmasa es es de oynayacaktı...gökhan töre de öyle kariyerinin zirvesine türkiyede cıkabilir

Bu adamı mutlaka almalıyız. Kanat sorunu falan kalmaz takımda. Yırtar, parçalar.

Geri
Üst Alt