Gökhan Ünal F.Bahçe'de!

Cevap: Gökhan Ünal F.Bahçe'de Mi?

Antudan;

Van Hoojdoonk>Anelka>Kezman>Guiza>Gökhan

Seneye forvet transferi belli --->Ersen Martin :D

aralarında iq su yüksek olanlarda varmış demekki ...

Gökhanın maçlarını hiç izledinizmi derler adama :ciftetelli::ciftetelli: sevindim bu işe:evilsmile:

Cevap: Gökhan Ünal F.Bahçe'ye mi?

Gökhan feneri iyice karıştırır.

Takımdaki yabancılar ona köylü muammelesi yapar oda türkleri galyana getirir sezon sonuda biz şampiyon oluruz:D:D

Şu transfer bir an önce bitse de rahatlasak :)

Allahim ne Güzel Haber bu böyle..Cok isterim bu Transferin gerceklesmesini..Ödüm Patlayacak su Futbolcuya Milyonlar savuracagiz diye..!!!

büyük ihtimal 3-4 saat sonra resmi siteden aciklanacak :D

Guiza ile tatlı bir gol kaçırma rekabetine girer :)

Allahım ne olur gerçek olsun rüya takım geliyor :D

digiturk un mudahele etmesi lazım bu transfere yoksa bir sürü abone kaybedecek şimdiden :)

Gökhan arkadaşlarına veda etti!

FLAŞ... Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan golcü futbolcu Gökhan Ünal Trabzonsporlu arkadaşlarına veda etti. Resmi açıklama için Başkan Sadri Şener'in Kolombiya'dan dönmesini bekliyor.

Ayrıntılar birazdan...

harbiden aliyorlar galiba

hauhauahua :D

daha gecen hafta küfür ettikleri ve kazma dedikleri adama simdi yildiz muamelesi yapiyorlar :D :D :D

fenerbahce - Denizlispor maci gelecek hafta naklen ve sadece ComedyMax'de :D

Gökhan arkadaşlarına veda etti!

FLAŞ... Trabzonspor'dan Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan golcü futbolcu Gökhan Ünal Trabzonsporlu arkadaşlarına veda etti. Resmi açıklama için Başkan Sadri Şener'in Kolombiya'dan dönmesini bekliyor.

Ayrıntılar birazdan...

harbiden aliyorlar galiba

hauhauahua :D

Sadri ne zaman döner Kolombiya'dan :D

GÖKHAN, TRABZONSPOR KAMPINDAN AYRILDI !

Trabzonspor'un milli futbolcusu Gökhan Ünal, takımının kampından "Fenerbahçe'yle anlaştım" diyerek ayrıldı.

Trabzonspor'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü'nü 2-0 mağlup ettiği karşılaşmadan sonra takım arkadaşlarına veda eden Gökhan Ünal'ın Fenerbahçe'nin Antalya kampına katılacağı düşünülüyor.

MARATON - Spor Haberleri

Rüya gerçek oluyor. :)

GÖKHAN ÜNAL TRABZONSPOR KAMPINDAN AYRILDI!

Trabzonspor´un milli futbolcusu Gökhan Ünal‚ takımının kampından "Fenerbahçe´yle anlaştım" diyerek ayrıldı.

Trabzonspor´un Ziraat Türkiye Kupası´nda Ankaragücü´nü 2-0 mağlup ettiği karşılaşmadan sonra takım arkadaşlarına veda eden Gökhan Ünal´ın Fenerbahçe´nin Antalya kampına katılacağı düşünülüyor.

Transferin resmen açıklanması için Gutierrez´in transferinden dolayı Kolombiya´da bulunan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener´in Türkiye´ye dönmesi bekleniyor.

geliyoooooor geliyooooooor :ciftetelli:

yazık fener taraftarına guiza varken bide bu geliyo halimize şükredelim:D

ts li taraftarlar sevincincen kuduruyorlar‚sonunda gökhan ünaldan kurtuldukları için ve bizlerede kıçıyla gülüyorlar.bizde kurtarıcı diye guizadan beterini alıyoruz..aziz başkanı çok seviyorum ama artık yeter‚2-3 yıldan beri yapılan transfer hatalarını şöyle dönüp bir bakın ama bizim kulüp ne nasihattan nede musibetten akıllanacağı yok.sürekli aynı transfer hatalarını yapmaktan bıkmadılar.sanırım bu sene ligi yine 3. Yada 4. Bitireceğiz. Yazıklar olsun..yine yazıklar olsun...

:d :d

Geri
Üst Alt