Gökhan Ünal F.Bahçe'de!

Cevap: Gökhan Ünal F.Bahçe'de!

Topuzla Gökhan yine buluştular bir takımda

Trabzon'da Toulouse'a karşı oynamıştı, Avrupa Ligi'nde oynatabilecekler mi acaba?

Oynarsa bu FB avrupada maç kazanamaz:D

Semih küfür ediyordur şimdi :D

5-haldun1.jpg

haldun baba tebessümle karsılıyor bu transferi:D

Ahaha kendilerine yakışan bi topçu aldılar Guiza 2 ya :D Galatasaray la adı çıktı ya biz almayalım diye atlamışlar hemen :D Umut Bulut haberleride çıkaralım bari az daha güçlensin forvet hatları :D

Güiza'ya alternatif olarak Gökhan Ünal-Semih Şentürk. Aslında fena değil.

ne kadar fayda sağlar bilinmez ama adamlarda ikisi Türk 3 tane forvet oldu. deivid de var 4. En azından hücum bölgelerinde alternatifleri çoğaldı.

Yahu sen 14 milyon ver forvet al yanında da Semih olsun ama gol sorununu çözeme. Bu da ayrı bir mevzu. Daum un eline 10 tane forvet ver gene bi şey olmaz, 1-0 a oynayan adamdan anca bu kadar olur.

Semih gidecek bence sezon sonu.Onun hazırlığını yapıyorlar.

Facebook'ta Emre Başgöze adlı bir renktaşımızın yorumu:

Türkçe eğitim veren fb kolejini beğenmeyen Henry'nin eşi gelmeyi kabul etmeyince, 'Henry yoksa, ben de yokum' dedi Ronaldo. Messi, ben Beykoz Konaklarında oturmam deyince, eski takım arkadaşım Mehmetle seve seve oynarım diyen Gökhan, fb'nin teklifini kabul etti ve ekledi Hepimiz TOPUZ...

Facebook'ta Emre Başgöze adlı bir renktaşımızın yorumu:

Türkçe eğitim veren fb kolejini beğenmeyen Henry'nin eşi gelmeyi kabul etmeyince, 'Henry yoksa, ben de yokum' dedi Ronaldo. Messi, ben Beykoz Konaklarında oturmam deyince, eski takım arkadaşım Mehmetle seve seve oynarım diyen Gökhan, fb'nin teklifini kabul etti ve ekledi Hepimiz TOPUZ...

ahahhah :D

Geri
Üst Alt