Gökhan Ünal F.Bahçe'de!

Cevap: Gökhan Ünal F.Bahçe'de!

hain köfte :)

hayırlı olsun... lucas neile harekt yaparsa bir şamar yer onu sölim :)

seviyorum bu azizi ben yaaa,vizyonu hep böyle çok geniş :D

Gittik İngiltere'de 15 sene oynamış adam aldık adamlar dalga geçti. Allah'ın sopası yok işte buyrun yeni transferiniz ''Kral Gökhan Ünal'' hayırlı olsun.

Digitürk el koyacak transfere büyük ihtimal.

bizim yaptığımız her transfere inşallah ilk maçında sakatlanır diyodu bunlar. ama ben onların seviyesine inmiyorum. hayırlı olsun, ne halleri varsa görsünler.

tez zamanda hüseyin çimşiri de kadrolarına katarlar inşallah, biz de çatır çatır çatlarız hasedimizden.

aslında anadolu kulüplerinin dijitürkten gelen paraya öyle çok muthaç olmaması lazım..Bulmuşlar fener,bjk gibi 2 kek kulübü sürekli kekliyolar zaten..Halaa niye borç batağındayız,oyuncularımıza para ödeyemiyoruz diye ağlıyolar anlamıyorum :D

Çernobil'den sonra 2.felaket atlatıldı Trabzonlular için hayırlı olsun :D :D :D :D :D

Semih hala o takımda kalırsa,yazık..

Gokhan Unal,Burak Yılmaz'ın bir üst modeli bence.Yararlı olur mu bilemem.Ama Trabzonspor'un bu transferde karlı cıkan taraf oldugunu düşünüyorum.

Ayrıca ne olursa olsun Gokhan TSL Gol kralı olmuş A milli bir oyuncu ve yaklaşık 4M€ ya transfer edilebiliniyor.Sercan için 12M€ isteyenlere selam olsun.

Fenerbahçe'nin transfer stratejisi:

Adriano > Vagner Love > Kanoute > Luis Fabiano > Suazo > Huntelaar > Sercan Yıldırım > Halil Altıntop > Mustafa Pektemek > Gökhan Ünal > Veysel Cihan > Taner Gülleri

Aman diyeyim, iyi ki fren yapmışlar :D

ronaldinhoyu da ciddi ciddi alacaklarını zannediyolardı :D

Gökhan Ünal için konuşmak erken belki de uyum sağlayacak takıma oturacak belli olmaz bu işler.Yabancı kontenjanı olmasına rağmen gidip Gökhan'ı almak aptallık olmuş yönetim bu işten anlamıyor ama gene de belli olmaz hayırsız olsun

Fener yine bayılmış paraları:D

hahahahaa gökhan ünal a adamlar demediklerini bırakmadı gecen hafta şimdi iyi oldu bu diyolar.boşuna angut forum demiyoruz oraya. gökhan çok kötüde yinede k.emrah tan daha iyidir.bizim sokakta futbol oynuyan küçük çocuklar bile emrahtan daha iyi gerçide.:D:Dadamların forvete bakın gülizarla gokhan hahahahhahaa.

Geri
Üst Alt