- 20 Haziran 2009
- 14.961
- 0
- 1.531
Cevap: Gökhan Ünal F.Bahçe'de!
Dalga geçmiş Gökhan ile.
Top tekniği çok yüksek‚ topla adam geçebilen‚ sürekli koşan‚ rakip defansı yıpratan‚ hava toplarına hakim‚ ileride pres yapan‚ son vuruşları çok başarılı bir forvet. Takımda 2 kişiyi birden kesebilir. Çünkü 2 kişilik oynuyor. Yani maçlara artık 10 kişi çıkabiliriz.
Yalnızca bu kadar mı? Tabii ki hayır.
Gökhan aynı zamanda çok iyi bir insan. Cami yaptırmış. Zekatını veren‚ yoksulları koruyan kollayan‚ çok iyi bir aile babası. Komşularıyla iyi geçinen‚ yaşlıları sayan‚ gençleri seven bir yapıya sahip. Sahada da son derece centilmen. Çok iyi derecede İngilizce‚ derdini anlatacak kadar Almanca ve sevincini paylaşacak kadar Portekizce biliyor. Bu da demektir ki takımdaki Berezilyalılarla sevinçlerini Portekizce paylaşacak ve takıma kardeşlik havası getirecek.
Microsoft Office programlarına hakim. Word ve Excel ile istatistikler tutabilir ve bu istatistikleri Power Point ile Daum´a sunabilir. Yani teknik direktörün işini bile hafifletebilir. Ayrıca makul derecede Adobe Photoshop biliyor. Arkadaşlarının resimlerini fotoşoklayıp türlü türlü şakalar ve komiklikler yaparak stresli kampları bir şölene çevirebilir.
Kısaca ben çok olumlu buluyorum bu transferi. Fenerbahçe´mizi müreffeh yarınlara taşıyacak ağırlıkta bir oyuncu.
HOŞGELMİŞSEN GÖKHAN ÜNAL.
Antuda bırısı yazmıs koptum valla
Dalga geçmiş Gökhan ile.