Gökhan Ünal F.Bahçe'de!

Cevap: Gökhan Ünal F.Bahçe'de!

Top tekniği çok yüksek‚ topla adam geçebilen‚ sürekli koşan‚ rakip defansı yıpratan‚ hava toplarına hakim‚ ileride pres yapan‚ son vuruşları çok başarılı bir forvet. Takımda 2 kişiyi birden kesebilir. Çünkü 2 kişilik oynuyor. Yani maçlara artık 10 kişi çıkabiliriz.

Yalnızca bu kadar mı? Tabii ki hayır.

Gökhan aynı zamanda çok iyi bir insan. Cami yaptırmış. Zekatını veren‚ yoksulları koruyan kollayan‚ çok iyi bir aile babası. Komşularıyla iyi geçinen‚ yaşlıları sayan‚ gençleri seven bir yapıya sahip. Sahada da son derece centilmen. Çok iyi derecede İngilizce‚ derdini anlatacak kadar Almanca ve sevincini paylaşacak kadar Portekizce biliyor. Bu da demektir ki takımdaki Berezilyalılarla sevinçlerini Portekizce paylaşacak ve takıma kardeşlik havası getirecek.

Microsoft Office programlarına hakim. Word ve Excel ile istatistikler tutabilir ve bu istatistikleri Power Point ile Daum´a sunabilir. Yani teknik direktörün işini bile hafifletebilir. Ayrıca makul derecede Adobe Photoshop biliyor. Arkadaşlarının resimlerini fotoşoklayıp türlü türlü şakalar ve komiklikler yaparak stresli kampları bir şölene çevirebilir.

Kısaca ben çok olumlu buluyorum bu transferi. Fenerbahçe´mizi müreffeh yarınlara taşıyacak ağırlıkta bir oyuncu.

HOŞGELMİŞSEN GÖKHAN ÜNAL.

:):)Antuda bırısı yazmıs koptum valla

Dalga geçmiş Gökhan ile. :)

Microsoft Office programlarına hakim. Word ve Excel ile istatistikler tutabilir ve bu istatistikleri Power Point ile Daum´a sunabilir. Yani teknik direktörün işini bile hafifletebilir. Ayrıca makul derecede Adobe Photoshop biliyor. Arkadaşlarının resimlerini fotoşoklayıp türlü türlü şakalar ve komiklikler yaparak stresli kampları bir şölene çevirebilir.

adfshfıhgsauoıfgsygsıyogh :asd:

Bir kazma daha hayırsız olsun ..

Bize gelmesini hiç istememiştim çok anlamsız bir transfer olacaktı. Gökhan Ünal'ı alacağımıza Ümit Karan'ı hiç yollamasaydık diye düşünüyordum. Neyseki fener beni bu sıkıntıdan kurtardı. Hem de 3 milyon euro + futbolcu vererek.

febese gitmesi cok iyi oldu guiza2 nin

Dalga geçmiş Gökhan ile. :)

e geçecek tabi :) allah bilir bu laflarına inanlarda çıkmıştır :) daha ligin tatile girmesine 2 hafta kala yan masamda oturuyordu.Üniversiteli kızlardan hangisini kapabilirim planları içindeydi :) Öyle bir kesişi vardı ki bir de, bırak kesmeyi parçalayacaktı resmen kızı :) Futbol oynarken bukadar azimli olsaydı şimdi fb de değil adam gibi bir takımda olurdu zaten :)

Güiza buna 5 basar yahu, bu transfere sevinen Fenerlilerde akıl var mı akıl ?

Birgün 55.000 kişi seni ayakta alkışlayacak Gökhan ÜNAL :D :D :D

Gökhan Ünal'ı transfer edince uefa kupasını almalarına daha da bir inanır oldular :boohoo:

Angut.com da iki tane topic var. Birinde G. Unal Galatasaraya dogru ve digerinde Gokhan Unal Fenerbahcemizde...

Birinci topicte adam kazma olmus, digerinde ise kral:))

Gerci bize gelmemesine sevindim, ama dalga gececek halimde yok. Bunlarda olan sans cunku kimsede yok. Umarim Turk forvetlerinden Sercani ya da Halili aliriz ( su anda alinabilecek en iyi yerli forvetler). Gerci Sercandan bahs etmisken. Angutcular Sercani kotulemisler, hani biliyorlar yaa transfer olursa sadece bize transfer olacagini. O yuzden kotulemeye baslamislar.

ekürisini neden almıyorlar ki. gökhan ünalsız umut bulut;umut bulutsuz gökhan ünal düşünülemez.

Bu arada nonda gözüme weah gibi gözüktü bu transferden sonra.

2. guiza trabzonda kaçırdığı golleri gördük.az mı saç baş yoldurdu :)

AngutunBiri' Alıntı:
ilk yarinin kazma isimlerini yazalim arkadaslar

gokhan zan

kahe

youla

tabata

gokhan unal

umut bulut

nihat kahveci

ilk yarının altın kazmalarını seçmiş arkadaşlar :p

Geri