Gökhan Ünal'dan Fatih Terim Göndermesi

mıllı takıma almazsa ozur dıleyecek mısın? adama laf soylemek ıcın bahane arıyorsunuz volkan ayısı zamanında da aysını soyledınız almayınca cıkıp tek kelıme edemedınız...
Ben bu karaktersizden mi özür dileyeceğim o büyük büyük konuştuğu lafların üstüne bir güzel oturdu o laflar için özür dilesin sonra bu adamı kadroya almazsa ben özür dileyeyim.

Aslolan Galatasaray dedikten sonra tescilli Galatasaray düşmanı olduğu en gerizekalı insanın bile anlayacağı adamın altında çalışan karakter yoksunu, kişilikiz herif özür dilemeyeceğine göre bende dilemem. Sezon sonu konuşacağım, bu olanlar beni daha çok hırslandırdı vs vs gibi tüpçüye ithafen söylediği daha sonra bu lafları bir güzel içine aldığını hatırlatmaya gerek bile yok.

Tapa

Terim çok iyi TD sanki.
B planı yok Akhisara karşı da Real Madrid'e karşı da aynı taktik anlasıyla çıkan repertuarı cok dar bir isim.
Hocaları göndermeye çalıştıktan sonra gündeme hemen Terim'in getirilmesi ''ölümü gösterip sıtmaya razı etme'' olayı gibi geliyor bana.
Prandelli radikal kararlar almayıp,üstüne kanatlı oyuna geçiş yapmayı aklına getirmezse işi zor.

haklı tabi

bizim topcuları döveceksin

ondan anlıyolar

tekme tokat harala gürele oynatacaksın

teknik taktik ne gerek var

ver gazı yavrum ver gazı

Geri
Üst Alt