- 20 Haziran 2011
- 57.811
- 63.238
- 4.533
Sarper Yıldırım ile uğraşacağına sen önce Göztepe maçından beri nerelerdeydin onu söyle? Maç sonucu postlarını aradı bu gözler. Hayal kırıklığına uğradığımı bil.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sarper Yıldırım ile uğraşacağına sen önce Göztepe maçından beri nerelerdeydin onu söyle? Maç sonucu postlarını aradı bu gözler. Hayal kırıklığına uğradığımı bil.
BANA NET CEVAP VEr BE ADAM
Ben avrupai ornekleri verdigimde karsi arguman olarak
sen nerede yasadiginin farkinda degilsin , burasi turkiye , norvec te mi yasiyorsun denmiyor muydu
turkiyede cumhurbaskaninin akrabasini damadini klupten ihrac edersen seni katir katir katir yerler
o zaman sike surecinde tayyip i ihrac etseydi fenerbahce ? O gunlerde ayrim var miydi paralel devlet diye , biliniyor muydu , ettiler mi ihrac basbakani
daha yeni neler soyledi stadyum ile ilgili fikoya ampute macinda , tepki gosterip kinama yayinlasalardi
kim yapabiliyor bunlari da onur gurur muhabbeti donuyor
Sinan kabul etmek mi gerekiyor peki bunlari? Oturup susalim o zaman istedigin gibi.
Herkes neyin nesi farkinda zaten isler nasil dondugunude biliyor insanlar.
Fakat oturup kabul etmek en kotusu
Dursun bundan daha mı az iktidarla içli-dışlı?
dikkat edersen ben de yapilamaz edilemez seklinde fiiller kullaniyorum , hic bir noktada tasvip kelimesini kullanmadim
ama gokseli istememden dolayi boyle algilandiysa cevabini su sekilde vereyim , sizce mevcut dursun , polatlar , azizler , veya fikolar demirorenler daha mi az hukumetci ?
hic degilse madem bu yapinin herkes elinde , 20 milyon kisi akp ye oy verdi bizden diyip randevu bile alamayacak baskan ya da suanki gibi hakemlerin kiydigi bir baskan olmaktansa bari hukumetci olmanin meyvelerini de yiyelim
boylesi daha da kotu , tam loose loose durumundayiz
hem dursun hem de her melanet basimizda , en azindan futbol olarak , diger isler yolunda cok sukur