Göksel Gümüşdağ, Galatasaray Spor Kulübü Kongre Üyeliğini Sonlandırdığını Açıkladı!

Feramuz Kayalar

Marjinal biriyim
Sarı Üye
1545299869470.webp

SON DAKİKA: Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ: "Galatasaray Spor Kulübü üyeliğimi sonlandırdığımı kamuoyuna duyurmak istiyorum."

Göksel Gümüşdağ: "Benim tek hedefim Başakşehir’in zirvede olmasıdır. Bu konunun gereksiz yere uzamasının taraflara zarar verebileceğini düşünüyorum. Bu yüzden Galatasaray Spor Kulübü üyeliğimi sonlandırdığımı kamuoyuna duyurmak istiyorum."

Göksel Gümüşdağ: "Başakşehir sevdam sarı kırmızı renklere olan saygımı azaltmaz, tüketmez. Sahada çok değerli bir rakibim, gönlümde daima özel bir yeri olan asırlık çınardır."

Adam bize yallahı çekmiş.

Kaynak A spor.

Bu sallama kafasina göre üyeliğini sonlandırıyor.

Haftalardır taraftar su şeref yoksununun üyeliğini bitirin diye bağırdı çağırdı , yönetim dinlemedi adam geldi çat diye sonlandırdı.

Bende açtım şimdi böyle bir konu birleştirin please.

Ayrıca rezillik oğlu rezilliktir.

mallık bizde, kovulmuş olacakken kendi istifasını sunmasına izin verdik.

Bizimkiler pilav yemekle mesgul, kac defa gundeme getirildi kimse ihrac edemedi. Ben kovulmadan kendim giderim demis .

Bizim ihraç etmemiz gerekiyordu kaç yıldır ama bizimkiler tabi ki pilav derdinde.

sent via GSC

Güzel bir davranış olması gereken şekilde olmuş

Galatasaray Düşmanlarının .........

rte korkusundan kararı bizimkiler veremedi tabi.öyle yada böyle kulüpten uzaklaşması güzel olmuş ampülsporda kendisine başarılar!!

Geri
Üst Alt