Göksenin Köksal: "Curry olsa fark etmez"

yunan > rus > türk > laz > kürt > arap

herkes hemfikirdir diye tahmin ediyorum.

ya sevmezsen sevme onun neyine bozulacağım ama sevmemen hakaret etmeni gerektirmez

ayrıca o tehtid etmek falan değil şiddet eğilimliler yüzünden antipati beslediğini farkettiğim için onlarlardan biriyle tanışmış olsan ve x millet > laz şeklindeki görüşlerini belli etsen sana da zarar vermeye çalışırlardı -çünkü benim için ırkları yarıştıran ve fikren çatıştığı insanı öldürerek alt etmeye çalışan insanın kafası çalışmıyordur- yani henüz gerçekten kafası çalışmayan bir lazla ahbaplık etmemişsin demek istedim

Son düzenleme:
Kafası çalışmayan adamın yanında niye böyle konuşayım adam beni direk vurur zaten, bunu bir türkte yapabilir ama lazlarda bu potansiyel daha fazla kendin söylüyorsun, kafası çalışan laz yoktur diyemem zaten ancak çoğunluk üstünden genelleme yapabilirim, o cümlede espriyle karışıktı zaten yani, türklere neler söyleniyor burda kim bozuluyor senin gibi, forumda ben hiç ırklar yüzünden kavga çıktığını hatırlamıyorum uzun zaman sonra sayende çıktı şimdi

Son düzenleme:
Fıkralara dahi konu olmuş bir motto yüzünden sardırıya geçtin bilinçaltının tezahürü bu mağlesef egemen

neyse gerçek konuya dönersek gökseninin curryi savunabileceğini daha önce zaten belirtmiştik

Tamam Curry temaslı oyunlarda sıkıntı yaşayabilir ama Westbrook'a sinek gibi kalır Köksenin üflese uçar :asd22:

ne güzel sakin sakin gidiyordu maç.herifleri ayağa kaldırdı.

Geri
Üst Alt