Ali Gece
Büyük Kaptan
- 29 Mayıs 2015
- 27.328
- 14.244
- 1.998
Emre bol dallaması sezon başında çok efsane yalıyordu. Şuan ortalıkta yok.
fenerin tesislere girişi yasaklanmıs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emre bol dallaması sezon başında çok efsane yalıyordu. Şuan ortalıkta yok.
Ben Fenerbahce´den su an takimima bir cok oyuncu alirdim acikcasi...
Nani
Markovic
Ozan Tufan
Mehmet Topal
Diego Ribas
Robin Van Persie
Fernandao
Caner Erkin
Gökhan Gönül
Gerek ilk 11´de, gerekse rotasyonda önemli katki alirdik.
Adamlarin kadrosu güzel, cok kaliteli hücum oyunculari var, ama takim olmalari zor...
Muslera
Gökhan - Chedjou - Denayer - Carole
Selcuk - Jose
Nani - Sneijder - Diego
Robin Van Persie
Formsuz bu aralar ama eski haline donerse takimin en iyi adami olur daha olmamis carole falan caneri kesemez. Ama mevcut form durumlariyla ben de carole derim.Caner bu sene tekrar kendi seviyesine dondu Fenerliler bild sovmeye basladi artik.. bir Carole degil benim gozumde..
Formsuz bu aralar ama eski haline donerse takimin en iyi adami olur daha olmamis carole falan caneri kesemez. Ama mevcut form durumlariyla ben de carole derim.
LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben Fenerbahce´den su an takimima bir cok oyuncu alirdim acikcasi...
Nani
Markovic
Ozan Tufan
Mehmet Topal
Diego Ribas
Robin Van Persie
Fernandao
Caner Erkin
Gökhan Gönül
Gerek ilk 11´de, gerekse rotasyonda önemli katki alirdik.
Adamlarin kadrosu güzel, cok kaliteli hücum oyunculari var, ama takim olmalari zor...
Muslera
Gökhan - Chedjou - Denayer - Carole
Selcuk - Jose
Nani - Sneijder - Diego
Robin Van Persie
Zaten bizim gollerin çoğunda defansın katkısı var.Ya asist ya da gol.Sanırım 10'du defans oyuncularının yaptığı asist sayısı
Baktim simdi:
1.hafta Telles asist - Poldi gol
2.hafta Sabri asist - Selcuk gol
3.hafta Sabri asist - Burak gol + Semih gol + Sabri asist - Sneijder gol
5.hafta Onur ve Mbia hata yaparken Semih pozisyonun icinde.
6.hafta Denayer asist - Poldi gol + Balta asist - Umut gol
Mersin maci haric her macta defans oyuncularindan biri gole direk katki saglamis. Bu gecen sezona göre bir arti.
Muslera >>>> Volkan
Denayer > Sener
Ched > Kjaer
Cris > Alves
Carole > Caner
Nani >>>>~>> Yasin
Rodriguez > Meireles
Topal > Bilal
Marko / Poldi???
Sneijder >>>>> Diego
Persie >>>>~~~~~>>> Umud + Burak
Yanlismiyim ??

Bilal ve topal farklı tarzda oyuncular yani topalın yaptıgını bilalden beklemek abes kaçarda birsey anlamadım Cris kim ? O gideli 2.5 sene oldu![]()
Aklima son yillarda gelen en kotu defans oydu alvesin ondan bild kotj oldugunu vurgulamak istedim![]()

sende haklısın cris ondan iyidir.warum Diego?
warum nicht Poldi, oder Markovic???
Alleine die Vorstellung darüber was für ein Passpiel diese Mannschaft aufziehen würde, habe ich ehrlich gesagt faszinierend gefunden. Diego cok iyi oyuncu, Fener´in kullanamamasi kimseyi yaniltmasin, bu adam cok klas bir adam. Pas teknigi, topu tutmasi, adam gecmesi, oyun görüsü olsun, inanilmaz yeteneklere sahip... Gecen sezon bastan itibaren ilk 11´e monte edilseydi, muhtemelen Fenerbahce sampiyon olurdu. O gecen sene oynadiklari oyuna cok uygundu aslinda, ama Iso herhangi bir oyuncuymus gibi davrandi... Ve kosup, mücadele edende bir oyuncu pozisyon itibari ile...
Meh ich finde er nicht so gut - adam zaten Juventus ve Atleti (Barçaya attigi güzel gol hariç) pek katki saglayamadi. Saydigin kaliteleri de Fenerde göremedim su ana kadar. Kötü oyuncu demiyorum ama sampiyon olacak takimin kilit isimlerden birisi olabilecegini düsünmüyorum.