gol rekoru

Ben Fenerbahce´den su an takimima bir cok oyuncu alirdim acikcasi...

Nani
Markovic
Ozan Tufan
Mehmet Topal
Diego Ribas
Robin Van Persie
Fernandao
Caner Erkin
Gökhan Gönül

Gerek ilk 11´de, gerekse rotasyonda önemli katki alirdik.

Muslera
Gökhan - Chedjou - Denayer - Carole
Selcuk - Jose
Nani - Sneijder - Diego
Robin Van Persie

Adamlarin kadrosu güzel, cok kaliteli hücum oyunculari var, ama takim olmalari zor...

bize lazım olan
rvp, nani markovic

Caner bu sene tekrar kendi seviyesine dondu Fenerliler bild sovmeye basladi artik.. bir Carole degil benim gozumde..
Formsuz bu aralar ama eski haline donerse takimin en iyi adami olur daha olmamis carole falan caneri kesemez. Ama mevcut form durumlariyla ben de carole derim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Formsuz bu aralar ama eski haline donerse takimin en iyi adami olur daha olmamis carole falan caneri kesemez. Ama mevcut form durumlariyla ben de carole derim.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence canerin en büyük olayı soldan yaptıgı ortalar webo ve sow o konuda cok iyiydi üstüne kuyt
şimdi ise Rvp var adam topu ayağına istiyor, Fernandao da dün gördük cok basit kaçırıyor

Ben Fenerbahce´den su an takimima bir cok oyuncu alirdim acikcasi...

Nani
Markovic
Ozan Tufan
Mehmet Topal
Diego Ribas
Robin Van Persie
Fernandao
Caner Erkin
Gökhan Gönül

Gerek ilk 11´de, gerekse rotasyonda önemli katki alirdik.

Muslera
Gökhan - Chedjou - Denayer - Carole
Selcuk - Jose
Nani - Sneijder - Diego
Robin Van Persie

Adamlarin kadrosu güzel, cok kaliteli hücum oyunculari var, ama takim olmalari zor...

warum Diego?

warum nicht Poldi, oder Markovic???

Zaten bizim gollerin çoğunda defansın katkısı var.Ya asist ya da gol.Sanırım 10'du defans oyuncularının yaptığı asist sayısı

Baktim simdi:

1.hafta Telles asist - Poldi gol
2.hafta Sabri asist - Selcuk gol
3.hafta Sabri asist - Burak gol + Semih gol + Sabri asist - Sneijder gol
5.hafta Onur ve Mbia hata yaparken Semih pozisyonun icinde.
6.hafta Denayer asist - Poldi gol + Balta asist - Umut gol

Mersin maci haric her macta defans oyuncularindan biri gole direk katki saglamis. Bu gecen sezona göre bir arti.

Muslera >>>> Volkan
Denayer > Sener
Ched > Kjaer
Cris > Alves
Carole > Caner
Nani >>>>~>> Yasin
Rodriguez > Meireles
Topal > Bilal
Marko / Poldi???
Sneijder >>>>> Diego
Persie >>>>~~~~~>>> Umud + Burak
Yanlismiyim ??

Baktim simdi:

1.hafta Telles asist - Poldi gol
2.hafta Sabri asist - Selcuk gol
3.hafta Sabri asist - Burak gol + Semih gol + Sabri asist - Sneijder gol
5.hafta Onur ve Mbia hata yaparken Semih pozisyonun icinde.
6.hafta Denayer asist - Poldi gol + Balta asist - Umut gol

Mersin maci haric her macta defans oyuncularindan biri gole direk katki saglamis. Bu gecen sezona göre bir arti.

Ligtv spikeri 9 demişti sanki?Balta da asist yaptı 10 oldu.11 gol atmışız zaten.Ya ben yanlış anladım ya da spiker yanlış biliyordu.

Muslera >>>> Volkan
Denayer > Sener
Ched > Kjaer
Cris > Alves
Carole > Caner
Nani >>>>~>> Yasin
Rodriguez > Meireles
Topal > Bilal
Marko / Poldi???
Sneijder >>>>> Diego
Persie >>>>~~~~~>>> Umud + Burak
Yanlismiyim ??

Bilal ve topal farklı tarzda oyuncular yani topalın yaptıgını bilalden beklemek abes kaçarda birsey anlamadım Cris kim ? O gideli 2.5 sene oldu

3 büyük takımdan tek kadro yapsam.

KALECİ: Muslera-Cenk
BEK: Gökhan-Caner-Şener-Carole
STOPER: Denayer-Chedjou-Hakan Balta-Semih
ORTA SAHA: Mehmet Topal-Jose Rodriguez-Ozan Tufan-Tolgay Arslan-Oğuzhan Özyakup-Wesley Sneijder
KANATLAR: Nani-Podolski-Markovic-Gökhan Töre
FORVET: Robin Van Persie-Mario Gomez-Cenk Tosun

İlk 11

--------------------------Fernando Muslera----------------------------------

--Gökhan--------Denayer---------------Chedjou------------Caner----------

----------------Oğuzhan----------------Jose Rodriguez----------------------

--Nani-----------------------Sneijder------------------------Podolski---------

-------------------------------RVP----------------------------------------------

1. Cenk
2. Şener
3. Hakan
4. Tolgay
5. Töre
6. Markovic
7. Gomez

warum Diego?

warum nicht Poldi, oder Markovic???

Alleine die Vorstellung darüber was für ein Passpiel diese Mannschaft aufziehen würde, habe ich ehrlich gesagt faszinierend gefunden. Diego cok iyi oyuncu, Fener´in kullanamamasi kimseyi yaniltmasin, bu adam cok klas bir adam. Pas teknigi, topu tutmasi, adam gecmesi, oyun görüsü olsun, inanilmaz yeteneklere sahip... Gecen sezon bastan itibaren ilk 11´e monte edilseydi, muhtemelen Fenerbahce sampiyon olurdu. O gecen sene oynadiklari oyuna cok uygundu aslinda, ama Iso herhangi bir oyuncuymus gibi davrandi... Ve kosup, mücadele edende bir oyuncu pozisyon itibari ile... Simdi ise bol bol adam aldilar, ve Diego´yu uygun takim olmaktanda cikti.

Son düzenleme:
Alleine die Vorstellung darüber was für ein Passpiel diese Mannschaft aufziehen würde, habe ich ehrlich gesagt faszinierend gefunden. Diego cok iyi oyuncu, Fener´in kullanamamasi kimseyi yaniltmasin, bu adam cok klas bir adam. Pas teknigi, topu tutmasi, adam gecmesi, oyun görüsü olsun, inanilmaz yeteneklere sahip... Gecen sezon bastan itibaren ilk 11´e monte edilseydi, muhtemelen Fenerbahce sampiyon olurdu. O gecen sene oynadiklari oyuna cok uygundu aslinda, ama Iso herhangi bir oyuncuymus gibi davrandi... Ve kosup, mücadele edende bir oyuncu pozisyon itibari ile...

Meh ich finde er nicht so gut - adam zaten Juventus ve Atleti (Barçaya attigi güzel gol hariç) pek katki saglayamadi. Saydigin kaliteleri de Fenerde göremedim su ana kadar. Kötü oyuncu demiyorum ama sampiyon olacak takimin kilit isimlerden birisi olabilecegini düsünmüyorum.

Meh ich finde er nicht so gut - adam zaten Juventus ve Atleti (Barçaya attigi güzel gol hariç) pek katki saglayamadi. Saydigin kaliteleri de Fenerde göremedim su ana kadar. Kötü oyuncu demiyorum ama sampiyon olacak takimin kilit isimlerden birisi olabilecegini düsünmüyorum.

Atletico´da kötü oynadigi dogru degil, tam tersi. Ilk senesinde hem ligde, özellikle de UEFA Avrupa Liginde cok iyi oynadi, ve banko oyuncusuydu. Arupa ligi maclarinda damgasini vurmustu ve büyük pay sahibiydi kazanilan kupada. Ancak Atletico bireysellikten cok kollektife deger verdigi icin, ikinci senede kestiler kendisini, fakat sonra bir ara yine kiraladilar. Sonra Bundesliga´da bile yine fena degildi, ama beklentilerde bir oakdar büyüktü...

Player | Team | Football | Stats Comparison Tool | Squawka.com

Adamin gecen sezon istatistikleri...

Cok kötü kullanilmasina ragmen, adamin yaptiklari ortada aslinda.

Ben de fenerin bu sezon maç başı en az 3er golden 120ye yakın gol atmasını bekliyordum. Yüzümü biraz kara çıkardılar

Geri
Üst Alt