- 18 Mayıs 2011
- 52.951
- 56.823
- 4.613
SağolHayırlı olsun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SağolHayırlı olsun
37Gençleşiyoruz. Falcao yerine 34lük Gomisi alıyoruz.
Gençleşiyoruz. Falcao yerine 34lük Gomisi alıyoruz.
Genclesme projesi falan tırt işler. Fm mi lan bu 11 gencle oynayalim. Gomisin 6 numara versiyonunu da bulmak lzm. Orayı da kalite ve tecrubeyle kapatabiliriz ancak.
genç fetişi yüzünden küme düşürüyorlar bizi nerdeyse. tecrübeli oyuncunun karakterlisini bulacaksın, feghouli ve babel gibi gevşek,iş ahlakı olmayan herifleri getirirsen parasını alıp yatarlar tabi. mesele oyuncunun yaşı değil futbola olan bağlılığı ve hırsı.Genclesme projesi falan tırt işler. Fm mi lan bu 11 gencle oynayalim. Gomisin 6 numara versiyonunu da bulmak lzm. Orayı da kalite ve tecrubeyle kapatabiliriz ancak.
Ben yine iyi demişim yav 37 nedir yahu
Babel icin soylediklerini dogru bulmuyorum. Ben de istemiyorum takimda kendisini (genc halini isterdim tabi ki ) ancak feg ile karsilastirmak haksizlik. Yasi ve vucudunun elverdigi sekilde mucadele ediyor Feghouli gibi kacak dovusmuyor. Feg`in umrunda degil dunya..genç fetişi yüzünden küme düşürüyorlar bizi nerdeyse. tecrübeli oyuncunun karakterlisini bulacaksın, feghouli ve babel gibi gevşek,iş ahlakı olmayan herifleri getirirsen parasını alıp yatarlar tabi. mesele oyuncunun yaşı değil futbola olan bağlılığı ve hırsı.
babel yapı olarak rahat biri , belli bi yaştan sonra düşmesi normal o yüzden. mesela melo gibi savaşçı, winner karakterli bi adam futbolu bırakana kadar kendini asla salmaz, işinin hakkını verir.Babel icin soylediklerini dogru bulmuyorum. Ben de istemiyorum takimda kendisini (genc halini isterdim tabi ki ) ancak feg ile karsilastirmak haksizlik. Yasi ve vucudunun elverdigi sekilde mucadele ediyor Feghouli gibi kacak dovusmuyor. Feg`in umrunda degil dunya..
Donk icin de babel ile benzer dusunuyordum - rum..
Her oyuncu bir degil tabi ki istisnalar oluyor 36 lara kadar fizigi goturebilen..