Gomis, Galatasaray'a Doğru

Gençleşiyoruz. Falcao yerine 34lük Gomisi alıyoruz.

Gençleşiyoruz. Falcao yerine 34lük Gomisi alıyoruz.

Tüm takımı genç yaparak gençleşilmez. Araya 1-2 tecrübeli kaşar topçu koyacaksın ki maya tutsun.

Sezon başında yapılması gereken şimdi yapılmaya çalışılıyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genclesme projesi falan tırt işler. Fm mi lan bu 11 gencle oynayalim. Gomisin 6 numara versiyonunu da bulmak lzm. Orayı da kalite ve tecrubeyle kapatabiliriz ancak.

images

Genclesme projesi falan tırt işler. Fm mi lan bu 11 gencle oynayalim. Gomisin 6 numara versiyonunu da bulmak lzm. Orayı da kalite ve tecrubeyle kapatabiliriz ancak.

Alacaksın Lucas Leiva, Biglia tarzında kaşar 6 numara. Bak nasıl toparlanıyor orta saha.

Lucas Leiva 35 yaşında ve 20’den fazla Serie A maçına çıktı bu sezon. Sözleşmesi de bu sezon sonunda bitiyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

genç fetişi yüzünden küme düşürüyorlar bizi nerdeyse. tecrübeli oyuncunun karakterlisini bulacaksın, feghouli ve babel gibi gevşek,iş ahlakı olmayan herifleri getirirsen parasını alıp yatarlar tabi. mesele oyuncunun yaşı değil futbola olan bağlılığı ve hırsı.

genç fetişi yüzünden küme düşürüyorlar bizi nerdeyse. tecrübeli oyuncunun karakterlisini bulacaksın, feghouli ve babel gibi gevşek,iş ahlakı olmayan herifleri getirirsen parasını alıp yatarlar tabi. mesele oyuncunun yaşı değil futbola olan bağlılığı ve hırsı.
Babel icin soylediklerini dogru bulmuyorum. Ben de istemiyorum takimda kendisini (genc halini isterdim tabi ki ) ancak feg ile karsilastirmak haksizlik. Yasi ve vucudunun elverdigi sekilde mucadele ediyor Feghouli gibi kacak dovusmuyor. Feg`in umrunda degil dunya..
Donk icin de babel ile benzer dusunuyordum - rum..
Her oyuncu bir degil tabi ki istisnalar oluyor 36 lara kadar fizigi goturebilen..

Babel icin soylediklerini dogru bulmuyorum. Ben de istemiyorum takimda kendisini (genc halini isterdim tabi ki ) ancak feg ile karsilastirmak haksizlik. Yasi ve vucudunun elverdigi sekilde mucadele ediyor Feghouli gibi kacak dovusmuyor. Feg`in umrunda degil dunya..
Donk icin de babel ile benzer dusunuyordum - rum..
Her oyuncu bir degil tabi ki istisnalar oluyor 36 lara kadar fizigi goturebilen..
babel yapı olarak rahat biri , belli bi yaştan sonra düşmesi normal o yüzden. mesela melo gibi savaşçı, winner karakterli bi adam futbolu bırakana kadar kendini asla salmaz, işinin hakkını verir.

Yaşına takılmak anlamsiz. Bu tarz fiziğine dikkat eden adamlar bu ligde rahatça oynar. Bakınız Atiba.

Ya arkadaş, millet tutturmuş yaş olayına. Ulan Ronaldo gelse çıldırırsınız. Oynuyabildikten sonra isterse 45 yaşında olsun.
Tamam birazda 35 yaşını devirmenin sempatiside var. Biz daha ölmedik :D işin şakası Drogba bize geldiğinde en az 36-37'di. O herifler genelde yaş küçültüyo.

Geri
Üst Alt