Gomis: "Gelecek sezon daha farklı bir Gomis görecekler"

Alper Yılmazlar

Berlin Panteri
frss4zaxmaejxge.jpg

Galatasaray, kendi sahasında konuk ettiği Sivasspor'a 3-2'lik skorla mağlup oldu. Karşılaşmada iki gol atan Gomis, sorumluluğu üzerine aldığını açıkladı.

''Sorumluluğu üzerime alıyorum''

Galatasaray'da golcü oyuncu Bafetimbi Gomis, Sarı-Kırmızılılarla çıktığı 11 maçta gol sayısını 7'e yükselttiği Sivasspor, mağlubiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu. Gomis, ''Zor bir karşılaşmaydı. Böyle sezonlar olabiliyor. Galatasaray hak ettiği konumdan uzak. Bu sebeple üzgünüm. Taraftardan özür diliyorum. Bu akşam stadımız fulldü ve taraftar bizi destekledi. Şanssızdık. 3 orta yaptılar ve gol oldu. Son gol çok şanssızdı. Gelecek sezon için iyi bir Galatasaray hazırlamalıyız. Attığım iki gol güzel ama Galatasaray'ı hak ettiği yere taşımadı. Sorumluluğu üzerime alıyorum. Galatasaray'da sembol haline geldim ama bir önceki gelişimle bu gelişim arasında farklılıklar var. Türkiye ile Suudi Arabistan ligleri arasında farklılıklar var. 7 gol attım ama kendimi geliştirmeliyim. Gelecek sezon daha farklı bir Gomis görecekler. Zor bir dönemden geçiyoruz. Gelecek sezon çok daha farklı olarak geri döneceğiz.'' ifadelerini kullandı.

Daha yaşlı, daha yavaş? Gelirken en azından bu devreyi kurtarabileceğine inanmıştım ama sahada onu izlerken biz yoruluyoruz

Senin bi suçun yok denemek zorundaydık

Attığı 2 gölgede şansı yaver gitti. Ilk golde okadar yakın mesafeden kalecinin üstüne vurdu. Penaltıda yine göstere göstere vurdu kaleci tokatladı içeri aldı topu. SENEYE umarım ilk 11 filan olmazsin

yabanci sinirina takilmayacaksa yedek olarak olur bence

Lütfen görmeyelim. Mümkünse otuz yaş ve üstü bütün futbolcularla yollar ayrılsın.

Hemen her özelliğinde gerileme mevcut.

Son 15-20 dk oyuna dahil olmalı seneye

Bu adam hadi Arabistan dan geldi fizik gücü yerinde değil diyelim adam tek başına ilerde pres yapıyor gol atıyor pozisyona giriyor hala daha gitsin diyenler var.

napcan bastonlan mı çıkcan sahaya dede

koskoca cr7 bile fiziken gerilemis durumda, kici kirik gomis mi gerilemeyecek?

aga gelirken zaten ne bekliyordunuz ki

bi de umdugunu bulamayan insanlar var burada

baya komik yorumlar yapilmis yine

İyi bir katar kulübü bulup yollamak lazım
Hem kontenjan sorunu hem de para sorunu bizi çok zorlar

Iyi bir takimla 20 golun altinda atarsa uyeligimi iptal ederim. Ilk attigi golde Mustafa topla bile bulusamazdi. Hucum oynadigimizda defolari fazla siritmaz.
Degistirilse bile once orta saha, 10 numara ve kanat transferlerinden sonra gundeme gelmeli

nacizane, dunku maca yonelik gozlem baz'inda bir kisa yorum getirmek istedim ;

dun bir kac musait pozisyonda paslar onunden gecti yetisemedi... yastan vs dolayi vucut ,fizik kondisyon guc kaynaklida olabilir reaksiyon ve aksiyon baz'inda zamanlama hatasi da dikkatimi cekti...
bazi ortalarda da keza yerinde olamiyor. misal pva ve boey 'in servis ettigi bazi ortalarda...

diger yandan,
ilk gol gomis kalitesinde idi.. penalti konusu, filelerle bulussa da malesef halen soru isareti olarak kaliyor...

bu yasina ragmen onde pres yaptigi ,stoperleri rahatsiz ettigi, hatta bir iki pozisyonda x bi oyuncumuz top kaptirdiginda topluca atak yedigimizde geriden deparla israrli sekilde bizim cezasahasi onune kadar yardima gelmesi dikkatimi ceken arti yonleriydi... misal halil ,mustafa kendisinden daha genc fakat benzer ozveriyi gostermiyorlar genelde...
keza bilindik joggingciler babel feg ikilisinden hangisi sahada yer alsa ayni sekilde izliyorlar rakipleri... gomis bu denklemde baktigimda artisi en fazla isim rakibi izlememe adina....

basta yazdigim eksi noktalar dunku mac ozelinde eksi yonde dikkatimi ceken noktalardi.

arti eksi denkleminde,
kalir veya gider konusundan bagimsiz salt dunku mac ozelinde kendisine yonelik nacizane belirtmek istedim...

Geri
Üst Alt