Gomis Kalmalı mı?

Bu sezon bizimle zaten. Sonra gider yine bir yerlere.

Gomis'in faydasını görüyoruz ve göreceğiz.

Daha iyisini yedeğe koyamayiz. Adam 2 kere ipten aldi, yaptığını yapacak yerli yedek bekleyecek forvet yok, gelecek adamın gomisim yaptıklarını yapacağının garantisi yok.

Kalmalı, göndermek gerzeklik olur

Evet demeyen cimlerde yuvarlaniyordur.

Kendisi zaten 90 dakika cikaramayacagini biliyor. Geçen sezon sonunda da bu yıl için daha hazır olacağını söylemişti. İş ahlakı var. Kalmalı zaten en az 10-15 arası gol atavilecek potansiyeli var

3. forvet olarak kalması gayet mantıklı daha şimdiden 2 maç çözdü sezon sonuna kadar en az 3-4 maça daha etki edecektir diye düşünüyorum.

attığı gollerle alınan 6 puan sampiyon olursak eğer o kadar değerli ki. bak sezon ortasında puan kayıpları olur muhakkak ama sezon bası 2 beraberlik 1 maglubiyetle baslasaydı bu takım toparlanması çok zordu. zaten sabırsız taraftar 5.hafta okan hocanın gittiği hafta olurdu. sonra sil bastan. ol yüzden çok ama çok değerli o goller

Hep gitmeli dedim.

15-20dklık gücüyle çok şey katacağını gösterdi. Kalmalı
Tam bu yüzden sordum. Cünkü 4 hafta önce Bu konuyu space de konustugumuzda veya Gomisin konusuna bakildiginda ne kadar cabuk karar degistirebildigimizi görmek için.

Karalamak için degil.

Kendimi de katiyorum Bu arada. Öz eleştirimizi de yapalım

Tam bu yüzden sordum. Cünkü 4 hafta önce Bu konuyu space de konustugumuzda veya Gomisin konusuna bakildiginda ne kadar cabuk karar degistirebildigimizi görmek için.

Karalamak için degil.

Kendimi de katiyorum Bu arada. Öz eleştirimizi de yapalım
Forumu zortlatmak amaçlı bir anket ha?

Bravo Kemalim başarılı oldun

Geri
Üst Alt