Gomis, Suudi Arabistan'a Transfer Oldu İddiası!

Irkçılık yapılıyor bence ben bunu anladım son 3 aydır...Adam feneri darmadağan etti ucuza sözleşme imzaladı ve galatasaraylı olmasının da etkisi var ama bence arap kökenli olduğu için taraftar istemiyor maalesef...
Lan ne irkciligi?
Hic kimse Mugdat oynamasin demiyor, sadece Gomis ile kiyaslanamaz.
Hem ikisinin pozisyon olarak alakasi yok bildigim kadari ile.
Senin bu hastalikli kafana göre Fatih Terim en büyük irkci, sonucta oynatmayan o.

Yasinida baz alirsak satilmasi mantikli olur. Tabi yerine adam gibi oyuncu alinirsa.
Ha bence haber yalan.

Bize gol yükününün büyük bölümünü tek başına üstlenecek bir adam lazım maalesef çünkü golcü oyuncularımız yok. Malum mevcut iki orta sahamız (Fernando, Donk) az gol atan adamlar. Belhanda desen zaten herif tamamen gol atmamak için doğmuş. Feghouli var işte biraz sürpriz golcü olarak. Muğdat, Sinan, Eren, Henry bir yere kadar gider.

Atıyorum mesela Modeste gelecekse ben Gomis'in gitmesine birşey demem çünkü ben de rahatsızım tavırlarından. Bir oyuncu gidecekse onun yerine ya aynı kalitede birisini alacaksın ya da daha iyisini.

Ingilizlerin takımlarında düşünmediği adamların arasında "takımın gol yükünü sırtlayacak oyuncu" konumuna uyan adamlar var mı soru işareti.

sent via GSC
aslında ben geçen sezonki gibi gol yükünün tek kişide olmasına karşıyım öyle bi durumda tek bi adamın ayağına,keyfine kalmış oluyorsun sonucunda bi de kapris trip yiyorsun. bi de sağlıklı bi yapı değil gol yükünü tek bi kişinin çekmesi onun yerine 2 forvetin toplam 20 gol atsa forvet arkası oyuncun 10 gol atsa daha sağlıklı bi yapı kurmuşsun demektir. emre akbaba sezon sonunda 10 golü rahat geçer onun alınması lazım bi de gol ortalaması 15 olacak çok yönlü bi forvet bulursan tamamdır. onyekuru da golcü bi oyuncu o da gol ortalamasını yukarı çekecektir mutlaka

yeter bu arap sevgin be
Muğdat bir kere arap değil...Türkiye cumhuriyeti vatandaşı...Arap asıllı...Bir gün ırkıçı diyorsun bir gün başka bir ırka aşık olduğumu karar ver...Musallat olma mustafa ince gördü mikdat dedi hemen çok kültürlü olduğum için inceyi görüp muğdat'a yapılan haksızlığı dile getirdim ayrıca Ne Mutlu Türküm Diyene...

Ben sunu anlamiyorum . Gomis geldiginde 29 golu bulacagi tahmin edilir miydi ?

Bir sezon da mugdat a guvenilir , adamin GS de bir negatif gecmisi mi var mi "yapamaz edemez" deniyor ?

Bir adamin fransada marsilyada vs oynamamis olmasi mi kabahat ?

Surekli yerli oldu mu ucuz oldu mu ikinci sinif ya da degersiz gormekten vazgecemedik

Aman Allahim su yorumlara bak, biri millete irkci der, digeri ikinci sinif muamelesi yapiyorsunuz der.
Kimsenin kimseyi degersiz gördügü falan yok ama Mugdat ile Gomis arasinda fark oldugunu görememek, bilmemek icin kör ve sagir olmak lazim.

Sirf su Marsilyada oynamamis olmasi mi kabahati lafi bile dehset verici.
Olayin bir kere kabahat ile uzaktan yakindan ilgisi yok, ama fransa liginde, marsilyada oynayip belli bir istatistik ortaya koymak baska, Akhisarda oynamak baska.

Bu takim sampiyon olmak zorunda ve gecen sezon zar zor sampiyon olan takimin, bu sene sampiyonlar ligi yüküne ragmen bu kadro ile sampiyon olacagini düsünenler var. Inanilmaz, gercekten vahim bir derecede inanilmaz. Ve bunlar böyle böyle borc kapatabilecegimizi iddia ediyorlar.

yeri doldururuz veya dolduramayız fakat ben birdaha şu zam olaylarını duymak istemiyorum o yüzden gitsin . artık her kötü oynadığı mactan sonra zam mevzusu gelecek gündeme. hem kendisine hem bize yazık

Aman Allahim su yorumlara bak, biri millete irkci der, digeri ikinci sinif muamelesi yapiyorsunuz der.
Kimsenin kimseyi degersiz gördügü falan yok ama Mugdat ile Gomis arasinda fark oldugunu görmemek, bilmemek icin kör ve sagir olmak lazim.

Sirf su Marsilyada oynamamis olmasi mi kabahati lafi bile dehset verici.
Kabahati degil ama fransa liginde, marsilyada oynayip belli bir istatistik ortaya koymak baska, Akhisarda oynamak baska.
Inanilmaz, gercekten inanilmaz.
sinan sinirlari zorluyor. adem cakari ariyorum

sinan sinirlari zorluyor. adem cakari ariyorum
Yok abi ben böyle bir sey görmedim.
Hani bu iddia ettikleri kadrolara benzer kadrolar ile yasadigimiz kötü tecrübeler olmasa bir nebze olsun anlayacagim.
Adam kendi mesaji icinde kendisini inkar ediyor zaten.
Marsilya ve Akhisar, hangisi daha saglam referans su an o mesaji görünce ben bile ikileme düstüm.

Galatasaray'ın gündemini GSC belirliyor valla. Bu haber çıkalı kaç saat olmuş twitterda kimse bir şey yazmıyordu forumda konusu açıldı 1 saat sonra twitterda herkes Gomis'i konuşmaya başladı :)

Bir sezon da mugdat a guvenilir , adamin GS de bir negatif gecmisi mi var mi "yapamaz edemez" deniyor ?

Surekli yerli oldu mu ucuz oldu mu ikinci sinif ya da degersiz gormekten vazgecemedik

20 golü geçeceğini tahmin ediyordum çünkü adamın fransa liginden referansı var. peki muğdatın referansı nere ? muğdat daha geçen sezon akhisar takımının en değerli oyuncusu bile değildi.

Muğdat ve Gomis isimlerinin yanyana geçmesi bile gülünç , Gomis ayarında ligde forvet yok bırakın takımda aramayı

Yok abi ben böyle bir sey görmedim.
Hani bu iddia ettikleri kadrolara benzer kadrolar ile yasadigimiz kötü tecrübeler olmasa bir nebze olsun anlayacagim.
biz modesteyi bekleyelim
giden gitsin biz sarkilar soyleyelm

bize bu gidisle babayaro gelir o baska.

20 golü geçeceğini tahmin ediyordum çünkü adamın fransa liginden referansı var. peki muğdatın referansı nere ? muğdat daha geçen sezon akhisar takımının en değerli oyuncusu bile değildi.
muğdatın referansı halk. takımın en az para kazanan emekçisi,halkın adamı dat diri dat dat muğdat :D

Sadece yerlilere değil sinan hatırlarsan podolski nani'den ucuza geldi diye podolskiye salladı kendini galatarasaylı zanneden taraftarlar...Sırf Robin Van Persie ile ilgilenmiyoruz dedi diye Cüneyt Tanman gibi bir efsanemizi yiyip Grosskreutz'u göndermek için neler yaptılar...Sanki faksı çocuk çekemedi...Şu videoda aslında gerçekler ortaya çıkıyor;

Rıdvan Dilmenin önünde takım arkadaşıyla alay eden terbiyesiz yeniçerilerin inşallah boynu altında kalır...Sonra neden sinirleniyorsun diyorlar çünkü GALATASARAY KİN'DİR!!! UNUTMADIK SEMİH UNUTTURMAYACAĞIZ AYAĞINI KIRDIRTAN BEDDUALARIMDIR...KEVININ YANCISI OLAMAZSIN KRİPTO FENERLİ...

NOT: RVP'yi uçan hollandalı diye övenlerin fenerle alay etmesi de tipik Aysalcı Aymazlığı...

Latovlevici yorumun gibi yorum.

Kusura bakma ve kızma ama futboldan anladığını düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt