Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Oyle rakamlar donmeye basladi ki ,
rodriguez 20 , gomis 20 ye filan giderse , onceki gidenlerle beraber 70 milyon bonservis , 30 milyona yakin da maas bosaltma manasina gelir ki
o zaman ffp yi gec , borcu bitirme kulvarina gireriz , bahsedilen rakam 500 milyon TL civarinda
dogru olamayacak kadar guzel ..
Tahta kapalı zaten sezon sonu için konuşuluyorŞampiyonluğa giden takım oyuncu satmaz. Ticarethane değil burası. Spor kulübü. Sene sonu gelir, teklif iyi olursa o zaman düşünülür. Bu kadar basit.
Tahta kapalı zaten sezon sonu için konuşuluyor
Bu Alemin Tek Kralı
Şampiyonluğa giden takım oyuncu satmaz. Ticarethane değil burası. Spor kulübü. Sene sonu gelir, teklif iyi olursa o zaman düşünülür. Bu kadar basit.
bjk sezon baslarken marcelo faydasinda bir adami satti , keza kjaer de oyle satildi ve ikisinin de yeri tam manasi ile dolmadi
yine bjk cenk i satti en kritik donemde
Gs de diyelim gomis i yarin satsa , yine bunlardan biri sampiyon olacak , satmasa da biri olacak
bazi zamanlar vardir o firsat gelir , bir daha gelmeyebilir ... zaten o kosullar altinda o para ediyordur . Servette , burakta bunlar oldu ama satmayip zarar ettik
Marcelo ile Gomisin takım içindeki özgül ağırlığı aynı değil. Biz kulüp olarak nihai amacımız para kazanmak değil. Başarılı olurken aynı zamanda sürdürülebilir bir ekonomiye sahip olup zarar etmemek, imkan varsa da kar etmektir. Durumumuz iyi olmayabilir ama sene ortasında Gomis'i satmak başarısızlığı peşinen kabul edip sonrasında sonuçlarına katlanmak demektir. Bu da nedir? Sene sonunda para kaybı, sonraki sezon kazanacağın gelirlerin kaybı, taraftarın ilgisinin kaybı vs vs.
Yoksa 20 milyon Euro dehşet para bu yaşında bir oyuncu için. Ben zaten resmi teklif olduğuna da inanmıyorum. Sene sonu bile zor. Gomis Dünya Kupasına falan çağırılırsa iş değişir ama.
marcelo yerine vida alinmisti gec katilsa da kabul ama cenk ?
peki gomis e hayali olarak soyluyorum 20 degil de bir katar klubu o veya bu sebeple 50 milyon verse de ayni mi dusunursun ?
bir hesaplama yaparsin , bu transfer yuzunden sampiyonlugu ne oranda riske sokarim , bu risk gerceklesirse ne kaybim olur , karsi tarafina da gomisten gelen parayi koyarsin ve hala sampiyon olma olasiligini da koyarsin
mesela bjk nin sampiyonluk sansi var mi ? Var . Olurlarsa hem cenk in hem de sampiyonlugun , sampiyonlar liginin parasini almis olmayacaklar mi
ndiaye icin de benzer seyler soylendi , simdi unutuldu , ama o para sayesinde kalan oyunculara huzur saglanabildi
yoksa zaten para icinde yuzsek kimse istemez faydali oyuncusunu vermeyi
kar amacli degil mecburiyet amacli hamleler olarak gormek lazim
Hala değil bana göre. En basit kıyaslama da Cenk ligte kaç tane gol atmış ve takıma puan kazandırmış. Gomis kaç tane gol atmış ve puan kazandırmış olarak bakabiliriz. En basitinden. BJK'de durum farklı. Kadro alternatifli ve Cenk gitse de yerine oynayabilecek kalitesi belli bir Negredo var. Yetmedi zaten bitik de olsa Love'ı aldılar.
50 milyon olsa tabii ki hayır demem. Alınan riske karşılık ödenecek bedel astronomikse o zaman oturur hesaplar karar verirsin. 50 milyon gibi bir rakam hiçbir zaman geleceğini düşünmediğim için bu rahatlıkla söyleyebiliyorum Gomis gibi bir oyuncu sezon ortasında satılmaz diye.