Gomis'in Affedilmesini Nasıl Buluyorsunuz?

Mehmet Mehmetoglu

Süper Moderatör
Yönetici
Süper Moderatör
Gomisin Affedilmesini Nasıl Buluyorsunuz?

Galatasaray'da Gomis krizi çözüldü - Galatasaray Haberleri

Kesinlikle affedilmemeli.

Bizi satan adama kucak açmamalıyız. Karaktersiz herif, seneye Fener'e git tam sana yakışır bir camia.

- Sampiyonluk yolundayiz
- Son maclari oynuyoruz
- Maasin odeniyor
- Icardi sakat
- Tek orjin forvetsin
- Onemli bir maca cikiyoruz

ve sen diyorsunki ben maca cikmiyorum gecen hafta oyuna girmedim

hadi lan ordan

affedilmesi kesinikle yanlis karar , onsuzda sampiyon oluruz.

Olayın tüm ayrıntılarını ve özür faslını bilmediğim için kararsızım şahsen. Ama sempatim kalmadı kendisine karşı

Maca girip katleder bu artik

Sene sonu emeklerine teşekkür edip yollanması lazım.Madem affedilecekti keşke kamuoyuna duyurulmasaydı net bir iletişim hatası

içerdeki durumları tam bilmiyoruz bu tarz muhabbetlerle gündemi meşgul etmemek doğrudur.

Bizi yarım sezon forvetsiz bıraktı. Başka birini bulamadık, gittik tekrar bu herif getirdik. Tam lazım olduğu maçta takımı sattı. Sene sonu kovarcasina bir mesaj borcumuz olsun. Madem yönetim böyle uygun gördü, doğru karardır herhalde. Koca koca adamlar bizim kadar hesap ediyordur.

Takım içi huzurun bozulmaması için şuan tepki göstermek çok uygun olmayabilir ama hayırla yad edilecekken nefretle anılacak kendisi artık.

Galatasaray, şampiyonluk yolundayken rest çekebileceğin bir camia değildir
Hiç kimse Galatasaray'dan büyük değildir, olmayacaktır
İyi günde de kötü günde de taraftar nezdinde yapılanlar unutulmayacaktır.

hayır nası çıkacak taraftarın önüne acaba
odağı dağıtmayalım genede son maçlar kaldı sezon sonu postalanır muhtemelen. kalan maçlarda iş de düşebilir hatta kritik gol bile atabilir. kızdığımız nokta bu kadar profesyonellikten bahsedip çocuk gibi trip atması.

dogru karar. Sonucta oyuncu grubunun iki tarafi da yakinlastirdigini düsünürsek cok güzel bir olay bence. Hele ki febenin puan kaybindan sonra daha fazla kenetlenmis bir oyuncu grubu bekliyorum. Iki taraf da sezon sonuna kadar idare etsin sonrasinda yollar zaten ayrilir. Gomis bu sezon 3-4 maç kazandirdi ve sampiyonlukta büyük bir payi olabilir ilerde. Soyunma odasinda daha neler oluyordur her takimda. Basina sizinca sikinti.

Durumu idare etmek lazim.

Verilebilecek en yüksek para cezası verilmeli.

- Sampiyonluk yolundayiz
- Son maclari oynuyoruz
- Maasin odeniyor
- Icardi sakat
- Tek orjin forvetsin
- Onemli bir maca cikiyoruz

ve sen diyorsunki ben maca cikmiyorum gecen hafta oyuna girmedim

hadi lan ordan

affedilmesi kesinikle yanlis karar , onsuzda sampiyon oluruz.
alanya maçında 80. dakikada oyuna girdi. ama arkadaş icardi oyundan çıkınca 45. dakikada oyuna girmek istiyormuş!

Talep diğer oyunculardan geldiyse takımın ahengini bozmaz. Lider ve pozitif karakterli çok oyuncumuz da var. Bana kalsa affetmezdim ama ben o ortamda değilim. Belki de olumlu yansıyacak takıma. Taraftardan aynı ilgiyi ve sevgiyi görme ihtimali kalmadı ama. Sezon sonu zaten her halükarda gidecek.

Geri
Üst Alt