Gomis'in Affedilmesini Nasıl Buluyorsunuz?

Sezon bitince, sozlemesi de bitecek en azından problem ortadan kalkmış oldu.

He affedildi diye forma giymeye devam edecek mi hiç sanmiyorummm

Arada kaynadı dün akşamdan sonra uğraşamayız şimdi gomisle momisle

Sezon sonu arkadaşlar. Yalnız kendisine destek çıkan oyuncular da varmış. Durum çok da iyi değil bu açıdan.

İdarelik affedildi takım bir araya gelmiş 6 maç kalmış tabiki doğru karar, sene sonu gönderilir..

O tavrı gösteren oyuncuyu tatava yapmadan roketleyeceksin. Burası dingonun ahırı değil. Çok gereksiz olmuş.

Affedilmesi doğru ya da yanlış, tartışılır ama olur da Muslera sahada olmaz, kendisi olursa, kaptanlık bandını asla koluna takmasın.

Fırsat buldukça geliyorum, yazmasam da okumaya çalışıyorum bolca ama bu zırtonun yaptığını duyunca, bu konuyu da görünce iki kelam edeyim dedim :D
He ya hiç sorma abi dingonun ahırı sanki. Yaptığı büyük terbiyesizlik ama nasıl oluyorsa affediyorlar falan saçma sapan işler. Karagümrük maçında da puan kaybına değil takımın laubaliliği ciddiyetsizliğine üzüldüm. Hadi fb ölüm kalım maçında yine öldü ucuz yırttık da son düzlükte yapılacak işler değil bizim takımın yaptıkları. Bjk maçı ile beraber kendilerine çeki düzen verirler umarım.

Kg maçından sonra basın açıklamsı ile gündem değişitiriyorsak eğer göndermek gerekiyordu
Yada muhtemelen iletişim sıkıntısı çıktı okan ile arasında ,arap saçına döndü iş be gündem malzemesi olarak kullanıldı

Maç günü başlığında olası puan kaybında gomis üzerinden okan yıpratılır dediğimde bel ağrısı dendi ,bariz sorun olduğu belliydi

Sürecin sonu ayrılık olmalıydı ama içerisi daha iyi bilir ,kero-marcao olayında da marcao yu asmıştık en son ,sezonun topçusu oldu para da kazandrdıydı

Bekleyeceğiz ,yönetim ve hoca en iyisini bilir,taraftar ne kadar soğusada

Haydi yönetim, hoca affetti de taraftar nasıl affedecek. Bunu ilk maçta yuhalarlar. Okan Hoca süreci yanlış yönetti maalesef. Açıklama yapmamalıydı.

Doğru 1 karar.Daha öncesinden de yazmıştım.Şampiyonluk yarışında etkili 1 isim..

Örneğin son düzlükte aynısını fb ye irfan yaptı. Fb affetsin istemezdim. O yüzden iyi oldu. Ha Gomis artık benim için yok orası ayrı

Ben Erhan Telli'yi dinleyene kadar kovulsun diyordum. Ama Okan hoca da konuyu basın toplantısında dillendirerek Gomis'i taraftarın önüne attı. O basın toplantısından 24 saat geçmeden konu tatlıya bağlandı. Sonuçta 6 maç kalmış, sezon sonuna kadar tatlıya bağlanmış olması güzel.

0:45'ten itibaren

şampiyonluk yolunda babamı tanımam gomis kimmiş

Galatasaray yabancı oyuncularıyla genelde iyi ayrılır... insicamı bozmaya gerek yok... sene sonu profesyonelce teşekkür eder, hizmetleri için plaketini veririz. inşallah şampiyonluk madalyasını alır, kupa ile fotoğrafını çektirir, stadda alkışını alır ve seneye oynayacağı bir kulübün yolunu tutar...

6 maç kala oyuncuların da huzurunu kaçırmaya gerek yok sene sonu teşekkür eder Arap takımlarına kapağı atar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Surda kalmış 6 final maçımız

Gomisin de kritik golleri vardı

Afrikalı oyuncuların böyle şeyleri var bunu kabul etmemiz gerek

Her oyuncuya ihtiyacımız var son 6 !

Dikkatimizi dağıtacak herşeyden uzak durmalıyız

Negatif etkileyeceğini sanmam

Oyunculardan da affedilmesi için talep geldi çünkü

Geri
Üst Alt