- 30 Temmuz 2009
- 30.885
- 7.020
- 1.943
Josef, Fernandao transferlerinde başka işler var ama 6 milyon da Gomis gibi biri için az. Sorun çözülemeyecek kadar büyüktü sanırım. Ulan dursun senin ben.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
UEFA FFP kuralları sebebiyle, bir kulübün; ''ben dışarıdan zengin adam buldum, istediği kadar parayı basıp borcu kapatır ve transfer yapar'' mantığını yok etti.
Şimdi bu saçma kural sebebiyle, çoğu kulüp alternatif illegal yöntem geliştirdi.
Futbol branşında hiç bir sportif başarısı olmayan ve yıllarca futbol branşından para kazanmayan camialar, yöntemi, zengin iş adamlarının uyduruk zengin ülkelerin futbol kulüpleriyle dostluk kurup; ''xxx oyuncu normal size 4 milyon ancak ben sana 6 milyon daha vereceğim ve sen bu oyuncuyu 10 milyona alacaksın'' tarzında bir sistem geliştirildi. Her şey legal bir hâl aldı. 4 milyon edecek adam 10 milyon ediyor, bu sayede zengin iş adamı kaynağı belirsiz parasını sisteme sokuyor, kulübüne fayda sağlıyor alan kişi zaten işine geliyor.
3 kişi faydalanıyor bu sistemde kısaca.
UEFA denen şaibeli kurum bu aptal FFP'yi kaldırmaz veya adil uygulamaz ise, futbol 30 yıl içinde izlenme oranı ilk 2 içinde olmayan bir sport aktivitesi haline gelecektir Avrupa'da.
Türk lirasının ne kadar değer kaybettiğinden haberin yok heralde? Bilgin olmadığın konularda ekonomist gibi davranmana gerek yok!Yav gomis geldiğinde euro 4.5 lira olsa
4.5x2.5=11,250.000 TL
4.5x2.5=11,250.000 TL (imza parası)
22.500.000 TL olarak patlamış bize.
6x7=42.000.000 TL olarak satıldı.
Yaklaşık olarak kurdan dolayı 20.000.000 TL kârdayız.
Hain ve paragöz olması da piyasasını düşüren etmenler tabii. Yerine adı geçen isimlerden biri geldi mi esamesi okunmaz.
Sonra ali koç ve fikoyu övünce bazilarinin oturma organi yaniyor. Adamlar oyuncu satisindan tabiri caizse bok gibi para kazaniyorlar, bizimkiler kaziklanmaktan baska bi halt yemiyorlar. Ayip be.
Dostum fiko evet ama ali koc bir sey yapmadi , ya da yaptiysa bizim kadardir
Josef 12 ye gitti ama 8 e gelmisti , e gomis de 2,5 a geldi 6 ya gitti (imza parasini negatife ya da alacaklarini birakti ise pozitife yazmadan soyluyorum)
Keza gui de 10,5 a gitti ama 7 ye gelmisti
Bizde de ndiaye , bruma alindigi fiyata veya uzerine satildi
Burada onemli olan atinc ersan fabri tosic ve tabi ki cenk orneklerinde , bizim arda orneginde oldugu gibi masraf etmedigin adami yuksek paraya satmak
Adam paragöz, bonservisten bile pay istediği söyleniyor, utanmasa kurban derilerini toplayacak, sen parasını bıraktı diyon.6 mio + alacaklarından vazgeçmiş diye bir haber okudum. Yani yaklaşık 9 mio'ya yakın bir bedel kazandık gibi..
Ula bunun ekonomistlikle ne alakası var? Yatırım tavsiyesi mi verdim ben, 2 adet keraat işlemi yaptık.Türk lirasının ne kadar değer kaybettiğinden haberin yok heralde? Bilgin olmadığın konularda ekonomist gibi davranmana gerek yok!
SM-G930F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi