Gomis'in Satış Bedeli Belli Oldu!

Kendi kalemize gol atti. 2.5 mil. Euroya 2 forvet alabilirmiyiz?

Artık gelecek satışlarda da bu rakam referans alınacaktır

Biz 15-20 m gibi rakamlarla kimseyi satamayız artık cengiz yönetimi satış konusunda basiretsizliğini açıkça göstermiştir.

Gelecek için konuşuyorum şu satış çok büyük bir zarardır bizim adımıza

Saçma bir rakam bu adam tescilli rekortmen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saçma bir rakam bu adam tescilli rekortmen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Lan 15 isteyin 10 a verin 6 nedir ya.Tamam 32 yaşında Gomis de geçen sene gol kralı oldu bu adam.Biraz pazarlayın oyuncunuzu ya ne mal adamlarsınız.Elin götü boklu Josef-Guliano'su 25 milyona gitti ayıp ya.

Aslında yaşı itibariyle iyi para ama işte burada bizi memnun etmeyip kızdıran olayı fenerin guliano ve Josef'i okadar paralara satmasi oldu herkesin kendine itiraf edemediği kendine yediremedigi olayı bu içten içe

Olay bence kendi satılık malımızı kötüleyecek kadar ciddi idi.
Yakın zamanda gideceği yer paf takımla antrenmana çıkmaktı. Yani zaten takıma faydası olma ihtimali pek yüksek değildi.
Sizce paf takıma sürgün yemiş bir futbolcunun değeri ne kadar olurdu..

Herkes dönüp dönüp vay şu kadar bu kadar gol atı kral mıral derdinde.. ama geçin kralları, en basit insanların bile yapmayacağı hemde yönetim ve teknik kadrodan bu kadar tepkiye sebep olabilecek şantaj niyetini de masaya koymuş olma ihtimali de var.
Süper kupa maçında bence FT bilerek 5. penaltıyı buna yazdı ve kaybetmenin bir tık evvelinde soyunma odasına gitmeye hazırlanırken izledi penaltıyı ve hiç tepki, üzüntü bile göstermeden tamam tamam der gibi kafayla okey/onay çekerek soyunma odasının yolunu tuttu. İlk 2 maçta da verdiği sürelerde sahada hayaletten başka bişey yoktu.
Sizce bunlar yılda 8 M€ ödeme yapılan bir kalitedeki oyuncu tavırları mı.... Yoksa bitse de gitsek gibi, satsalarda burdan kurtulsak tavırları mı...

Halen bu heriften hiçbişey olmamış/yaşanmamış ve ortalık güllük gülistanlık performansı ile hayır bekleyenler Polyannadan öte hayalperestten başka bişey değiller bence..

Adamlar total fiyat vermis belli
14 milyon/ gomis yilligi ve bonservis

te doy una hostia!!

Biz kuruşun hesabın yapıyoruz diyen albayraka sormak lazım. burada kaç kuruşun hesabını yapmış acaba

Çok ucuza gitti ya ,ah yönetim ah.

Antu.com Cep Forumları

Şurada ki yorumları okuyun nasıl bir oyuncu kayıp ettiğimizi anlarsınız adamlar bayram ediyor en son Melo gitti zaman bu kadar sevinmişlerdi yazık bide aldığı paraya taşak geçiyorlar

Adamlar total fiyat vermis belli
14 milyon/ gomis yilligi ve bonservis

te doy una hostia!!
Bu da işin başka tarafı....

Hem oynamayan adama yıllığını tıkır tıkır zamanında vereceksin, hemde 6M€ sıcak paradan olcaksın. Dahası bu karaktersiz bu olayı gideceği yerden imza parası alabilmek için kulllanıp bedelsiz çıkış amacıyla 1 hafta bile olsa geç yatan parası için uefaya dava açabilirdi para için.
Kendi sözüne ve imzasına itibar etmeyen bir adamın yapma ihtimali pek de uzak olmayan işler..

Hadi beleşe bonservis den parasını zamanında yatırıp sıyırdın diyelim, nereden baksan 1 Yıllık zarar 11-12M in üzerinde olacaktı. Duygusala bağlayıp nikahlı avrat muamelesi yapanlar bide bu riskin ne kadar yakın olduğunun hesabını yaparak, kulübün nasıl bir batağın kenarın döndüğünü düşünsünler de Yönetime falan boşuna ezberden atar yapmasınlar...

yazıklar olsun yönetime,ben notumu verdim iş bilmez adamların hepsi yönetime toplanmış.sporun s'sinden bir haber başkan.Önünde koskoca 3 ayda ne adam sattın ne adam alabildin,Arapların son günkü transfer gününde adamlara topçu lazımken bedavaya adam sattık akıl alır gibi değil.Türk futbol tarihinin en golcü yabancısını sattığın rakama bak pühh size.

Bu paragözün yamyam meneceri karşı taraftan yıllık için iyi bi şeyler koparabilmek adına, belki de bate döneğine kulübe açıkça gitmek istediği konusunda baskı da yaptırmış olabilir.
Belki de yönetim bu şantajvari baskı üzerine yukarıda yazdığım 11-12M lik muhtemel zarardan kurtulmak için bu rakamı kabul etmek zorunda kaldı..
Tarafların karakterlerini düşündüğümüzde bunlar yaşanmış olma ihtimali pek de uzak olaylar değil hesap kitap ve açgözlü futbolcu/menecer fırıldaklarından haberdar olan ve bilenler için..

hatırlayın melonun meneceri de meloyu GS a getirmenin maliyetinden neler koparmıştı. Oralara tekrar dönmek istemiyorum..

Beşiktaş'ın 7. stoper alternatifi konumundaki Atınç Nukan = Lyon, Marsilya, Swansea, Galatasaray kariyerli son 2 yılda 50 gol atan Gomis

İkisi de takımlarına 6'şar milyon euro kazandırarak gitti.

Yorumsuz..

Akhisar maçının son düdüğünden sonra şampiyonluk için altın değerinde 3 puana değil, kaçırdıgı penaltıya üzüldüğünde üzeri çizilmişti.Eminim bu işe en çok Garry sevinmiştir.Bomboş pozisyonlarda çocuga kaç tane pas ı vermedi.

Bunların haricinde şampiyonlukta baş mimar olmuştur.Gittiğine çok üzülmedim.Yeri inşallah rahatlıkla dolacaktır.

Geri
Üst Alt