Gomis'in Satış Bedeli Belli Oldu!

Beşiktaş'ın 7. stoper alternatifi konumundaki Atınç Nukan = Lyon, Marsilya, Swansea, Galatasaray kariyerli son 2 yılda 50 gol atan Gomis

İkisi de takımlarına 6'şar milyon euro kazandırarak gitti.

Yorumsuz..
Detayları neden yazmadın.
Birisi 25 yaşında, 196 cm boyve 80 küsur kilo ve kariyerinde 18 defa çağrıldığı milli takımdan farkedilip parlayan,
diğeri ise, 33 yaşında 184 Cm boy 80 e yakın kilo ve tüm kariyerinde sadece 13 defa milli olabilmiş, Hayatının en başarılı kariyerini yakaladığı kulübe daha fazla para için kulübüyle yaptığı imzalı sözleşmesini yoksayabilecek ve istediği verilmezse işine küsüp boşverebilecek karakterde...

gomisin satış rakamı düşük vs bir sürü sövdük ama daha da önemlisi çok berbat 1 referans oldu bundan sonra nasıl topçu satıcaz çok merak ediyorum.

kaybedilen sadece 2 3 myle sınırlı değil.

Rezalet karar rezalet anlaşma. Araplardan kazık yiyen ilk takım olduk yazıklar olsun.

abartıyorsunuz gomisi. 29golün videosunu izleyin sonra konuşalım. üstün yetenek gerektiren goller değil

bu sene oynasa maksimum 15 gol atacaktı. modeste welbeck gelsin unutursunuz gomisi.

ama 6 ucuz olmuş 7.5 8 civarı olsa kimse birşey diyemezdi fazla

Yav gomis geldiğinde euro 4.5 lira olsa
4.5x2.5=11,250.000 TL
4.5x2.5=11,250.000 TL (imza parası)

22.500.000 TL olarak patlamış bize.

6x7=42.000.000 TL olarak satıldı.
Yaklaşık olarak kurdan dolayı 20.000.000 TL kârdayız.
Hain ve paragöz olması da piyasasını düşüren etmenler tabii. Yerine adı geçen isimlerden biri geldi mi esamesi okunmaz.

Ortada rezalet falan yok, bazı takımlar gibi kara para aklamak kolay iş değil.

Gomis'in ederi maksimum 6 milyondu ve satıldı. 10-15 arası bir rakama gitse, kara para aklama işi olurdu zaten.

Galatasaray kara para aklamayı bilmeyen bir camiadır, bu işi iyi yapanlar var Dünya üzerinden görüyoruz yıllardır zaten.

Renktaslar su klise kara para aklamak lafini degistirin yahu , saga sola malzeme oluyoruz

Para aklamak bambaska bir sey allahinizi severseniz

Yasa disi yollardan kazanilmis paranin ekonomiye sokulmasi gibi bir sey diyebiliriz

Sizin fb nin yaptigini dusundugunuz usulsuzlugun ismi bu degil , baska bir sey deyin , ama "para aklama" degil bu

Renktaslar su klise kara para aklamak lafini degistirin yahu , saga sola malzeme oluyoruz

Para aklamak bambaska bir sey allahinizi severseniz

Yasa disi yollardan kazanilmis paranin ekonomiye sokulmasi gibi bir sey diyebiliriz

Sizin fb nin yaptigini dusundugunuz usulsuzlugun ismi bu degil , baska bir sey deyin , ama "para aklama" degil bu

Klube aktarilmak istenin uefa nezdinde legallesitilmesi diyebilir miyiz

Bu arada bu saatlerde uyanik gormezdim seni tuhaf

Diyecek bir kelime yok simdi sirf gomisin yerine grtirecekleri adama kazandimizi geri veriler. Albayraklar bu is olmaz. Herkes 10+ milyondan oyuncu gönderirkene biz gene kaziki yemisik, zamaninda poldi icin de aynisi olmustu. Tahminim gomisin gitmesi icin yönetim bonserviz den gomise pay verdi. Öyle olsa bile beceriksizliktir bu yönetimin yapti

SM-G935F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

UEFA FFP kuralları sebebiyle, bir kulübün; ''ben dışarıdan zengin adam buldum, istediği kadar parayı basıp borcu kapatır ve transfer yapar'' mantığını yok etti.

Şimdi bu saçma kural sebebiyle, çoğu kulüp alternatif illegal yöntem geliştirdi.

Futbol branşında hiç bir sportif başarısı olmayan ve yıllarca futbol branşından para kazanmayan camialar, yöntemi, zengin iş adamlarının uyduruk zengin ülkelerin futbol kulüpleriyle dostluk kurup; ''xxx oyuncu normal size 4 milyon ancak ben sana 6 milyon daha vereceğim ve sen bu oyuncuyu 10 milyona alacaksın'' tarzında bir sistem geliştirildi. Her şey legal bir hâl aldı. 4 milyon edecek adam 10 milyon ediyor, bu sayede zengin iş adamı kaynağı belirsiz parasını sisteme sokuyor, kulübüne fayda sağlıyor alan kişi zaten işine geliyor.

3 kişi faydalanıyor bu sistemde kısaca.

UEFA denen şaibeli kurum bu aptal FFP'yi kaldırmaz veya adil uygulamaz ise, futbol 30 yıl içinde izlenme oranı ilk 2 içinde olmayan bir sport aktivitesi haline gelecektir Avrupa'da.

UEFA FFP kuralları sebebiyle, bir kulübün; ''ben dışarıdan zengin adam buldum, istediği kadar parayı basıp borcu kapatır ve transfer yapar'' mantığını yok etti.

Şimdi bu saçma kural sebebiyle, çoğu kulüp alternatif illegal yöntem geliştirdi.

Futbol branşında hiç bir sportif başarısı olmayan ve yıllarca futbol branşından para kazanmayan camialar, yöntemi, zengin iş adamlarının uyduruk zengin ülkelerin futbol kulüpleriyle dostluk kurup; ''xxx oyuncu normal size 4 milyon ancak ben sana 6 milyon daha vereceğim ve sen bu oyuncuyu 10 milyona alacaksın'' tarzında bir sistem geliştirildi. Her şey legal bir hâl aldı. 4 milyon edecek adam 10 milyon ediyor, bu sayede zengin iş adamı kaynağı belirsiz parasını sisteme sokuyor, kulübüne fayda sağlıyor alan kişi zaten işine geliyor.

3 kişi faydalanıyor bu sistemde kısaca.

UEFA denen şaibeli kurum bu aptal FFP'yi kaldırmaz veya adil uygulamaz ise, futbol 30 yıl içinde izlenme oranı ilk 2 içinde olmayan bir sport aktivitesi haline gelecektir Avrupa'da.
Budur.

Geri
Üst Alt