Gomis'in Satış Bedeli Belli Oldu!

Fb nin zamaninda baroni yerine bire bir aynisi bu adama 8 milyon vermesi cok sacmaydi

Bu satisla anca o hatayi ortadan kaldirdilar

Böyle saça böyle tarak
Böyle taraftara böyle para
Dünyanın başka hicbiryerinde kendi oyuncusunu değersizlestiren başka camia yoktur

O 2 oyuncunun alinan paraya bakilirsa haklisin ama adam daha ilk sezonunda 2 oyuncu icin toplam +20m avro aldi. Bunu bizim Cengizle kiyasla.
Üstad biz de Belhanda ve feghouliyi satsak 20+ aliriz... tarık gibilerine ise 2 euro verse kar dersin bir kulüp... Adamlar 2 tane pahalıya aldıkları oyuncuları sattılar zaten 15 vermişlerdi 20 aldılar...

Biz de 2,5a aldığımızı 6ya sattık. 4,5 kar... adamların 2 oyuncudan ettiği karı biz tek oyuncudan ettik. Buna ne diyeceksin?

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üstad biz de Belhanda ve feghouliyi satsak 20+ aliriz... tarık gibilerine ise 2 euro verse kar dersin bir kulüp... Adamlar 2 tane pahalıya aldıkları oyuncuları sattılar zaten 15 vermişlerdi 20 aldılar...

Biz de 2,5a aldığımızı 6ya sattık. 4,5 kar... adamların 2 oyuncudan ettiği karı biz tek oyuncudan ettik. Buna ne diyeceksin?

Bu yönetimle zor be hamzadaş. Kar etmemiz iyi hoş da gol kralı olmuş karizmatik bir forvet için 6 değil 11-12 milyon avro falan isteyebilirdik. Bu yönetimin beceriksizliğidir.

Hesap fail olmuş.

İmza parası verdik bir kere 2,5

Dursun el altından kim bilir ne verdi oda belirsiz net olarak zarardayız kısaca üstüne forvetimiz de gitti yenisini alacaz bir de şimdi.

Hesap fail olmuş.

İmza parası verdik bir kere 2,5

Dursun el altından kim bilir ne verdi oda belirsiz net olarak zarardayız kısaca üstüne forvetimiz de gitti yenisini alacaz bir de şimdi.
Fail olduğunu söylemek için şu sorularıma cevap verir misin ?

* 2,5 milyon imza parası Gomis e ödendi mi? Ödendiyse hepsi mi ödendi? Taksitlendirildi mi ? Varsa ödenmemiş kısım nedir ?

*Gomisin maaşı ödendi mi? Ödendiyse hepsi mi ödendi? Kulupte devasa Para olmadigini biliyoruz kredi alinarak mi odendi ? Bunun finansman maliyeti nedir? Ertelendi mi ? Varsa ödenmemiş aylar nedir ?

* dursunun el altından verdiğini/ vermeyi taahhut ettigini ( ki sene sonu maas artisi onun taahhudu) iddia ettigin meblağlar Gomis e ödendi mi ? Ödendiyse hepsi mi ödendi? Taksitlendirildi mi ? Varsa ödenmemiş kısım nedir ?

Iste burada ödenmedi dediğin her şey ve çeşitli dursun beceriksizlikleri bu transferi zarar yapmak yerine o 6 milyonun üstüne koyar... o nedenle olumlu ve karlı bir transferdir. Zaten galatasaray oynayacağı oyun itibariyle 34 yaşında bir forveti kaldıramaz, ilk 11 oyuncusu olarak kadrosunda barındıramaz.

Gomisde bize baya paraya mal olmuş yav şimdi baktım da .
2.500 Bonservis + 2.500 İmza + 3.350 Garanti + 175.000 Şampiyonluk + Maç Başı = 8,525 Milyon € + Maç Başı

İmza parasını tek yılda bayılmakta duygusal olarak handikap , iki ucu boklu değnek hesap her türlü . Umarım bundan sonra böyle imza parası ödenirsede sözleşmede yıla göre bölünür.
edit: tamda yukarda bu konu konuşuluyormuş

Son düzenleme:
Fail olduğunu söylemek için şu sorularıma cevap verir misin ?

* 2,5 milyon imza parası Gomis e ödendi mi? Ödendiyse hepsi mi ödendi? Taksitlendirildi mi ? Varsa ödenmemiş kısım nedir ?

*Gomisin maaşı ödendi mi? Ödendiyse hepsi mi ödendi? Kulupte devasa Para olmadigini biliyoruz kredi alinarak mi odendi ? Bunun finansman maliyeti nedir? Ertelendi mi ? Varsa ödenmemiş aylar nedir ?

* dursunun el altından verdiğini/ vermeyi taahhut ettigini ( ki sene sonu maas artisi onun taahhudu) iddia ettigin meblağlar Gomis e ödendi mi ? Ödendiyse hepsi mi ödendi? Taksitlendirildi mi ? Varsa ödenmemiş kısım nedir ?

Iste burada ödenmedi dediğin her şey ve çeşitli dursun beceriksizlikleri bu transferi zarar yapmak yerine o 6 milyonun üstüne koyar... o nedenle olumlu ve karlı bir transferdir. Zaten galatasaray oynayacağı oyun itibariyle 34 yaşında bir forveti kaldıramaz, ilk 11 oyuncusu olarak kadrosunda barındıramaz.

Niye kaldırmasın geçen yıl 20 yaşında değildi ya bu herif.

Ndiaye gidişi ile tüm maaşlar ve içerde kalanlar ödendi sonra düzene girmiştir girmeme ihtimali yok işleri güçleri kredi çekmek zaten sen kafanı ona yorma.

İmza parası bence hepsi ödenmiştir dursunun o kadar kafası basmaz taksit yapsın.

Normalde tam benim tarzim yorum , aynilarini dusunurdum fakat Ffp devreye girdiginden beri bu bahsettigin (ve benim de mantikli buldugum) gibi islememis

Avrupadaki kuluplerin acik pozisyonlari (mali anlamda) hizla kapanmis , bunla ilgili cok veri ve grafik inceledim

Yani kisaca biz fiyatlar artti derken , kulupler daha cok borclaniyor etmeyecek adamlara paralar veriliyor diye derken , tam tersi borcluluk hizla dusmus

Tabi turkiye haric . Bizde tam tersi olmus ve bu yuzden de ffp ile ilgili cezalardan en cok turk kulupleri nasiplenmis

UEFA CL'den Real Madrid-Barcelona-PSG-Münih-Chelsea vs... gibi yıldız dolu takımları men edemez, o yüzden borçları erimiş gibi gösterilebilir. Buna da inanmak saçma yani. PSG Neymar ve Mbappe denen adama 350.000 milyon Euro'dan fazla para ödedi, spor kulüplerinin böyle paraları yok.

0

"Bugün iki duyguyu bir arada yaşıyorum. Yeni bir ülkeyi, yeni bir takımı keşfedeceğim için mutluyum ama bir yandan da benimsediğim ülkeden ayrılmanın üzüntüsünü yaşıyorum. Galatasaray, bana futbolun gerçek tutkusunu öğretti. Kendimi önemli hissetmemi sağladı, bana ilk şampiyonluğumu verdi. Galatasaray'da gördüğüm sevgiyi başka hiçbir yerde göremeyeceğim. Zor zamanlarda beni ve kulübü destekleyen, kulübünü çok seven dünyanın en iyi taraftarları... Sizi asla unutmayacağım. Takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Onlar olmadan başarılı olamazdım. Bana hep yardımcı olan antrenörlere çok teşekkür ediyorum. Yorulmadan çalışan yöneticilere teşekkür ediyorum. Büyük bir teşekkürü de Fatih Terim'e armağan ediyorum. Şampiyonluk duygusunu bana yaşattığın için çok teşekkür ederim. Bu yaşımda bir şeyler öğrenebileceğimi düşünmezdim ama sen bunun aksini ispatladın. Türk halkına teşekkür ediyorum. Dünyanın en güzel ülkelerinden birine sahipsiniz. Gurur duyun, güçlü olun, bir olun. İnsanın ailesinden ayrılması zordur ama bazen hayat sizi bu yola sürükler. Ön göremeyeceğimiz durumlar yaşanır ve seçimler yapmamız gerekir. Buradan, hedeflerimi tamamlamış hissiyatıyla ayrılıyorum. Galatasaray için daha fazlasını vermek isterdim. Galatasaray'ı asla unutmayacağım. Yeni bir macera başlıyor ama siz her zaman kalbimde olacaksınız. Sizi seviyorum...".

Geri
Üst Alt