Goygoy ve Gırgır Başlığı | KT

Mustafa kendini ısrarla genç görüyor. 30u geçen adamın bu hakkı yok Mustafa'cım, alış artık bununla yaşamaya.

Keramettin Bey kendimi genç görüyor olmam önemli değil. Önemli olan çevredekilerin nasıl gördüğü. Yaşımı söylediğimde kimse yaşımın 31 olduğuna inanmıyor. Bizim ailede hastalık, kaza dışında 90’ından önce ölen yok. Bırakın da genlerimle gurur duyayım ve böbürleneyim.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Forumda yılın kelimesi oscarında "Baston" kelimesine ödülü vermek için neyi bekliyoruz?

033393c13e6dec0fd6cc5006453fbeb5_400x400.png

Allah uzun ömür versin Mustafa ama bu gerginlik ile zor be muhterem renktaşım.

Keramettin Bey kendimi genç görüyor olmam önemli değil. Önemli olan çevredekilerin nasıl gördüğü. Yaşımı söylediğimde kimse yaşımın 31 olduğuna inanmıyor. Bizim ailede hastalık, kaza dışında 90’ından önce ölen yok. Bırakın da genlerimle gurur duyayım ve böbürleneyim.

Doğrudur Mustafa Bey ancak her ne kadar kendinizle övünseniz de yaşınıza 31 deseniz çocuklar size amca demeye başlarlar. Ortamlarda 25im derseniz belki kurtarabilirsiniz tabi.

Biyolojik olarak 90'a kadar yaşaman Bastonun mevzusunu açıklamaz ama Mustafa kardeşim, 50'den sonra ölmeyi unutan çok insan tanıyorum. Biriside Dedem Allah uzun ömür versin ama 97 yaşında hala tay gibi sekiyor. Bazen söylüyorum dede akranlarının nohut kemiği dışında bir şeyi kalmadı sen ne yapıyorsun diye, bastonla kovalıyor ihtiyar ! :D

Biyolojik olarak 90'a kadar yaşaman Bastonun mevzusunu açıklamaz ama Mustafa kardeşim, 50'den sonra ölmeyi unutan çok insan tanıyorum. Biriside Dedem Allah uzun ömür versin ama 97 yaşında hala tay gibi sekiyor. Bazen söylüyorum dede akranlarının nohut kemiği dışında bir şeyi kalmadı sen ne yapıyorsun diye, bastonla kovalıyor ihtiyar ! :D

Bastona ihtiyaç duyacağım yaşa geldiğimde duvarda duran dede yadigarı bastonu kullanacağım derdim. Mutlulukla. Sanırım bugünden sonra baston kullanmaktan vazgeçeceğim. Tekerlekli sandalyeye geçerim doğrudan.

Keramettin, yaşını söylemiyorsun ama bari şu kadarını söyle, 25-30, 30+?

Son düzenleme:
Buradayım. Baston yerinde Hep merak ediyorum. Bu Facebook ne zaman gençlerin kullandığı bir platform olmaktan çıktı yaşlıların eline geçti merak ediyorum. Annemin arkadaşları, kuzenleri ekleyip duruyor artık. Ne zaman baksam “çok önemli!” adı altında anlamsız mesajlar paylaşıyorlar. Mehmet abi bırak Facebook’u gençler orayı bırakalı yıllar oldu.

FB ile uzaktan yakından alakam yok zaten kardeşim, yılda bir stalk amaçlı hesap açıyorum o kadar :D

Bu arada başlıktaki KT ibaresi nedir ? King tiger falan mı ?

Haaa Keramettin Tandırverdi'nin KT'si anladım şimdi, başlığa dokunmayın anlamında zaar.

Geri
Üst Alt