Gözler Wesley Sneijder Zirvesine Çevrildi!

Wesley Sneijder ve menajeri Guido Albers 23:50'de İstanbul'da olacak. (beIN SPORTS)

Bu senenin en büyük transferi sno nun kalması olur gibi ha ne dersiniz?

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

LnZzQ0.jpg

23:50'nin anlamı "yatmaya geldim".

Evt sevgili Wesley, yolun açık olsun.

GSG SCOUT‏ @GSG_SCOUT
Sneijder'in gitmesini gönlümüz razı değil, Haydi Herkes Havaalanı'na!

karsilamaya giderdim reyisi istanbulda olsam

td olsam 1 eylule kadar izin verirdim

kredisi sonsuz

Bu saaten sonra takimda tutmazlar bence belhanda sneijder gidecek diye alindi.

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Karşılamada adamın yüzü gülmüyordu... Gönderdiler sanırım.

Görüşme zamanı belli mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

"Galatasaray'a kasteden, adeta bir virüs gibi olan hainlerin planlarını bozmaya devam edeceğiz. Bu hainler ilk dersi aldılar ancak taraftarlarımız birçok yerde operasyonlarına devam ediyor. Bruma'yı gönderen, Sneijderi göndermek isteyen, Selçuk'u anlamsızca koruyan bu yönetimin Galatasaray diye bir derdi yoktur. Bu alçaklarla mücadelede taraftarın duruşu her şeyden önemlidir. Durmak yok, çekilmek yok. Meydanları boş bırakmayacağız."

SON DAKİKA | Sneijder, toplantı için Point Otel'e geldi. Toplantıda; Dursun Özbek, Mehmet Özbek, Guido Albers ve Sneijder var.

edit: M. Ozbek toplantida yokmus.

Son düzenleme:
Guido Albers: "Wesley Sneijder, 9 Haziran'da milli maça çıktı ve sonrasında normal izin süresini kullandı. 22 günlük izin süresi vardı."

Albers: ""Sneijder için hiçbir takımdan teklif almadık. Bunu sık tekrarlıyoruz ama dedikodular var ve bunlar yalan. Kimseyle görüşmedik."

Özbek biraderler ile Albers görüşüyorsa, o toplantıdan 1 yıl daha sözleşme uzatımı bile çıkar.

Kontratinda 22 gunluk izin kullanma hakki varmis demek.

Geri
Üst Alt