Göztepe Başkan Vekili Talat Papatya'dan Gomis'e Tepki: "Utanmaz ve terbiyesiz..."

Organize kötülük devam ediyor. Ve tasması birilerinin elinde olan köpekler havlamaya devam ediyor. Nasıl bir kin nefret olabilir diye düşünüyorum. Ama çıkardığım sonuç şu; birileri bilinçli şekilde algı kastırıyor.

Bunla gomisi bi odaya kitleyecen, bak bakalim o odadan (eger sag cikarsa) ciktiktan sonra nasil konusuyor gomis hakkinda.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bu gerizekaliya kimse Gomis'in senelerdir ayni gol sevincini yaptigini söylememiş herhalde.

2 gündür herkes konuşuyor ama bir kişi de çıkıp kararlar hatalı diyemedi. Utanmıyorlar da hala konuşuyorlar. Hepsinin amacı belli. Şunun yarısı kadarını bizim de yapmamız gerekiyor bu ligde. Susarak kazanamıyorsun. Galatasaray'ın adının ağırlığı, isminin marka değeri var. Ligin isminden daha büyük bir marka Galatasaray. Önüne gelen böyle dilediği gibi ağzına almamalı, almaya cesaret edememeli. Öyle bir konuşuyorlar ki sanırsın bariz hatalar ile maçı kaybettiler. Üstelik saha içinde futbolcularının yaptığı hareketlerden de utanmıyorlar. Halil'in yaptığı rezil hareketin benzerini ben yıllardır görmedim bizim ligde.

Bazı arkadaşlar var, bunlarla muhatap olunmamalı, dengimiz değil falan diyor. Katılıyorum, kesinlikle seviyesi düşük ve cevabı hak etmeyen şahıslar hepsi. Ama şöyle de bir gerçek var ki bugün buna karşı susar, yarın ona karşı susar, başka bir gün de gider başka birisinin boş söylemlerine cevap vermezsen sonra da böyle önüne gelen Galatasaray'ın adını ağzına sakız edip rahat rahat konuşabilir hale geliyor. Ağzını açana gerekli cevabı anlayacakları bir dille vereceksin ki bir daha bir şey söyleyecek olurlarsa üç defa düşünsünler.

Adam gitmiş Emre'nin bileğini kıracak, tendonunu kopartacak ve bu pozisyonun hakkı VAR ile ödeniyor. Bundan dolayı hakemin annesinden, babasına anılmadık aile bireyi bırakmadı taraftarlarını ama beyimiz daha gelmiş plan falan diyor. Şaka gibi. Diyorum ya işte, suç bunlara bu meydanı bırakanlarda.

Talat Bey eğer utanmaz ve amacı farklı birilerini arıyorsa maçta bol bol şu tarz anlar vardı, açsın onlara utansın;

Sen konuşmazsan hepsi konuşur çıkıp çatır çatır yüzlerine konuşacak yöneticimiz yok sen kedi olursan duvar dibine saklanırsan piyasanın bütün köpekleri üzerine çullanır ...

Haraç istiyorlar, görün bizi yoksa size pislik yaparız barındırmayız diyorlar.

gomis yavaş vur lütfen, çok ses çıkıyor

Göztepeye renklerinden dolayi sempatim vardi. Macta yasananlardan, edilen küfürlerden ve mac sonu aciklamalardan sonra düsman listemde yukarilara dogru kaydilar.

Sen bizim oyunumuza laf söyleyecğine halil hıyarına tepki göster.

SM-A325F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt