- 20 Haziran 2011
- 60.974
- 69.397
- 4.758
Locada idim yav Gs li ahbaplarim ile dosthane bir sekilde seyir ettim musabakayiBu doğru mu @Serkan ŞafakGs g**tepe macini arenada deplasman tribununde izlemis birisidir kendisi.
Sormaya gerek tarafi belli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Locada idim yav Gs li ahbaplarim ile dosthane bir sekilde seyir ettim musabakayiBu doğru mu @Serkan ŞafakGs g**tepe macini arenada deplasman tribununde izlemis birisidir kendisi.
10 postundan 9u yalan 1i supheli sabah sabah buldurtma simdi bana postunuLocada idim yav Gs li ahbaplarim ile dosthane bir sekilde seyir ettim musabakayiBu doğru mu @Serkan ŞafakGs g**tepe macini arenada deplasman tribununde izlemis birisidir kendisi.
İki mühim spor adamı
![]()
10 postundan 9u yalan 1i supheli sabah sabah buldurtma simdi bana postunu
Kendin demistin dep tribunundeyim diye!??

yahu millet bilmeden konusuyor Atatürkstadında istenilsede oynanamaz zaten rezalet durumda duvarları cöküyor zemin diye birsey yok
fatih hoca atatürk stadının son halini görse zaten kesinlikle istemez koyun köpek baglasan durmaz su anda
zemin gayet iyi duruyor ?
Emin ol bornova stadında bizim deplasman tribününden sahaya daha çok ses gider Atatürk ile karşılaştırdığımızdaBornova Stadı zaten kıç kadar yer. Kendi taraftarlarına bile yetmiyordur. Kimse de sizden ayrıcalık beklemiyor. Dönüp Ali Sami Yen'de kutlarız biz 52 bin kişi.

Alakası yok. Arkadaşında dediği gibi it bağlasan durmaz orada. Yıkılacak neredeyse stad. Tribünler leş. Akustuği berbat ruhsuz bir stad(G*ttepeyi tribünlerden aşağı attığımız zamanlar hariç).
İzmir'e yakışmayan bir stad. Ki zaten olimpiyatlar için yapılmış bir yapı. Fakat en azından ismi için restore edilmesi gerekirdi.