- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Hakli yani kötü birsey dememis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buca öldü Allah rahmet eylesin desem me dersin reyiz ?zemin gayet iyi duruyor ?
Alakası yok. Arkadaşında dediği gibi it bağlasan durmaz orada. Yıkılacak neredeyse stad. Tribünler leş. Akustuği berbat ruhsuz bir stad(G*ttepeyi tribünlerden aşağı attığımız zamanlar hariç).
İzmir'e yakışmayan bir stad. Ki zaten olimpiyatlar için yapılmış bir yapı. Fakat en azından ismi için restore edilmesi gerekirdi.
Takılıyorum abi ya allah cezalarını versin. 2009 yılından beri ilgilenmiyorum bile. Kuzen bıçaklanmıştı sırtından. Bir dahada gitmedim.Buca öldü Allah rahmet eylesin desem me dersin reyiz ?
göztepe ciddi taraftarı olan bir kulup ve hala avrupa iddaasi var öyle bişey yapamazlar...Ben goztepe baskani olsam istanbulda oynamayi bizatihi teklif eder , milyonlarca lira hasilati kulube kazandirirdim
E biz de bayila bayila kabul ederdik
Kendine gelmeni tavsiye ederim !!!Koskoca Galatasaray geliyor prefabrik stadınızda mı oynatacaksınız terbiyesizce bir hamle bu. demba ba ve taner tuna dan sonra m.sepile de küsküyü vereceğiz sanırım. Sabri ye de tavsiyemiz maça çıkmaması.
Tavrimiz netKendine gelmeni tavsiye ederim !!!Koskoca Galatasaray geliyor prefabrik stadınızda mı oynatacaksınız terbiyesizce bir hamle bu. demba ba ve taner tuna dan sonra m.sepile de küsküyü vereceğiz sanırım. Sabri ye de tavsiyemiz maça çıkmaması.
Atatürk stadı hiç olmaz. Rezil durumda. Bu sene gittim.Koskoca Galatasaray geliyor prefabrik stadınızda mı oynatacaksınız terbiyesizce bir hamle bu. demba ba ve taner tuna dan sonra m.sepile de küsküyü vereceğiz sanırım. Sabri ye de tavsiyemiz maça çıkmaması.
bırak göztepeyi taraftarsız basaksehir yapmaz onu. resmen komidinin üzerinden al paranı demek gibi bişe çünkü.Bu maci istanbulda kendi stadimizda oynayip tum hasilati goztepeye teklif etsek olabilirdi belki
Bu maci istanbulda kendi stadimizda oynayip tum hasilati goztepeye teklif etsek olabilirdi belki