Göztepe Başkanı Sepil: "Galatasaray'a ayrıcalık tanımayacağız"

Hakli yani kötü birsey dememis

Dediklerinde hakli elbette ama keske bu tip aciklamalari söyle BJK macindan önce de görsek yani.

Ben goztepe baskani olsam istanbulda oynamayi bizatihi teklif eder , milyonlarca lira hasilati kulube kazandirirdim

E biz de bayila bayila kabul ederdik

duruşunu bozmadığı için saygımı kazandı, ters bir şey söylememiş

ve bilirsiniz ki

benim saygımı kazanmak mühimdir

Gomis in penaltı golü ile beraberlik isterim renkdaşımıza...
Öteki renkdaşın iddiası olmadığı için yenicez nasılsa...

zemin gayet iyi duruyor ?

Alakası yok. Arkadaşında dediği gibi it bağlasan durmaz orada. Yıkılacak neredeyse stad. Tribünler leş. Akustuği berbat ruhsuz bir stad(G*ttepeyi tribünlerden aşağı attığımız zamanlar hariç).

İzmir'e yakışmayan bir stad. Ki zaten olimpiyatlar için yapılmış bir yapı. Fakat en azından ismi için restore edilmesi gerekirdi.
Buca öldü Allah rahmet eylesin desem me dersin reyiz ?

Buca öldü Allah rahmet eylesin desem me dersin reyiz ?
Takılıyorum abi ya allah cezalarını versin. 2009 yılından beri ilgilenmiyorum bile. Kuzen bıçaklanmıştı sırtından. Bir dahada gitmedim.
Bülent Uygun'u ve o dönemin yöneticilerini de saygıyla anıyoruz tabi.

Kim söylemiş arkadaş Atatürk stadında oynansın diye kulüpten, yönetimden istek mi oldu, gelmiş konuşuyor 2 Twitter bebesinin lafına göre mi konuşuyor nedir bu olayın kaynağı

Biz size büyük bir stadyumda koyalım istemiştik, kötü niyetimiz yoktu, siz madem küçük geçici evinizde koymamızı istiyorsanız olur orada koyarız.

Koskoca Galatasaray geliyor prefabrik stadınızda mı oynatacaksınız terbiyesizce bir hamle bu. demba ba ve taner tuna dan sonra m.sepile de küsküyü vereceğiz sanırım. Sabri ye de tavsiyemiz maça çıkmaması.

Koskoca Galatasaray geliyor prefabrik stadınızda mı oynatacaksınız terbiyesizce bir hamle bu. demba ba ve taner tuna dan sonra m.sepile de küsküyü vereceğiz sanırım. Sabri ye de tavsiyemiz maça çıkmaması.
Kendine gelmeni tavsiye ederim !!!
Tavrimiz net
PicsArt_09-25-03.48.42.webp

Atatürk stadı hiç olmaz. Rezil durumda. Bu sene gittim.

Hala yeni açıklama gelmedi yenecez, dağıtacaz tarzında gidişattan memnun değilim

İçimizde göztepeliler varmış.

Onlara sadece KURABIYE diyoruz.

Ligde bütün takımlar bize düşman...Merak etmeyin.Son 90 dakika sonunda alayınıza koymuş olacağız.

Geri
Üst Alt