Göztepe Başkanı Sepil: "Maçı VAR yönetti"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Spor Toto Süper Lig'de Galatasaray'a 3-2 mağlup olan Göztepe'nin kulüp başkanı Mehmet Sepil, müsabakadaki hakem kararlarını eleştirerek, maçı orta hakemin değil VAR hakeminin yönettiğini savundu.

Sepil, yaptığı yazılı açıklamada, lehlerine verilen 2. penaltıda Ömer Bayram'ın yaptığı hareketin yüzde 100 penaltı olduğunu belirtti. Buna rağmen VAR hakeminin penaltıya dakikalarca karar veremediğini ve pozisyonu incelediğini bildiren Sepil, şunları kaydetti:

"Buna karşılık Dino ve Berkan’ın pozisyonlarında koşa koşa VAR’a giden bir hakem gördük. Bunu sağlayan tabii ki VAR hakemi. Maçın tamamına baktığımız zaman 105 dakika oynanan maçta 42 dakika topu oyunda tutabilen bir orta hakem izledik. Türk futbolu adına çok üzülüyorum, utanç duyuyorum. Arda Kardeşler ile olan problemimiz yıllardır biliniyor. Maçı orta hakem değil VAR yönetti. Birçok kulübün başkanı çıkıp 'Ben şu hakemi istemiyorum.' diyor ve o hakemler verilmiyor. Gerçekten Türk futboluna yazık."

TRT Spor

Galatasaray adamın kimyasını bozuyor. Bozuyor bozmasına ama insanda biraz haysiyet olur, ahlak olur.

Abi önüne gelen Galatasaray'ı gözüne kestirir hâle gelmiş. Normal şartlarda Göztepe'nin bize karşı beraberliğe oynaması gerekirken adamlar yamyam gibiydi resmen. Burak elmas istifa. Torrent istifa.

Var'ın verdiği her karar doğruydu. penaltının iptali dahil

Ben ilk defa bu kdr sorunsuz işlediğini gördüm bu sistemin, isteyince oluyormuş. Var olmasa sahadaki hakemin rezalet yönetimini izlerdik
Bize okadar operasyon cektiler ki artik insafli olalim dediler herhalde. Altay macinda Cüneyt Cakir'in VAR'dan gelen talimatla uydurdugu penaltiyi kimse unutmasin. Ömer Bayram, Taylan ve hakemlerle 15 puan gasp edildi. @Sergen Zeren

ligin en fazla penaltı kazanan takımıymış sanırım bunlar. ermanın yalancısıyım
bizim maçta 2 adet penaltı verildi ağlamalarının sebebi neden geç verildi.
bu sene doğrandık ligin enaz penaltı kazanan takımıyız bu maçta net penaltımız iptal edildi atılan rakip oyuncu binbir özürle sahaya geri çağırıldı kimseden çıt yok

558

Hadi abi hadi. 2-1 önde iken iyiydi, yenilince mi kötü oldu! Bize yapılanın onda biri Anadolu bebelerine bile yapılmadı bu sene. Yine de biz kendimizi hep eleştiriyoruz. Kötüyüz diye! İçimiz acısa bile hak ediyoruz bu konumu diyoruz. Hak etmeden sıralamada olanlar da işte ekranlara oynuyor!

Fb ya da bjk olsaydı karşısındaki gıkı çıkmazdı ama biz olunca hepsi konuşuyor bize oynadıkları hırslandıkları gibi kimseye yapmıyorlar ne Galatasaraymış arkadaş önümüzdeki sezon hepsini hoplatmak lazım

SM-A127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

ligin en fazla penaltı kazanan takımıymış sanırım bunlar. ermanın yalancısıyım
bizim maçta 2 adet penaltı verildi ağlamalarının sebebi neden geç verildi.
bu sene doğrandık ligin enaz penaltı kazanan takımıyız bu maçta net penaltımız iptal edildi atılan rakip oyuncu binbir özürle sahaya geri çağırıldı kimseden çıt yok
İstatistiklere bakmadım ama aleyhine en fazla penaltı çalınan takım da olabiliriz.

ne yapacaktı yönetmeyecek miydi? orta hakem yetiştirme yurdumuyuz biz... alışmışsınız tabi, doğru kararlar verilince şiraze kaydı

Geri
Üst Alt