göztepe görevlisinin ali koç’u yere sermesi

provake etmek için çıkarsan öyle rezil olursun ahmak herif

Kim bilir adam ekmeğinden olacak, neler gelecek başına. Erden Timur’u bile nasıl tehdit etmişti bu adam

Adam haklı olarak haneye izinsiz giren adama karşı evini korumuş. Bizim yönetim görsün utansın

Kim bilir adam ekmeğinden olacak, neler gelecek başına. Erden Timur’u bile nasıl tehdit etmişti bu adam
Devlet, kabadayı gibi herkese atar yapan milleti kışkırtan bu adama hala sessiz kalıyor. Boşuna beka problemi demiyorlar, adam holdingin gücüyle kanun hukuk çiğniyor aleni şekilde yıllardır

Ve kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için.
GVNkP2IXoAAXuiI

Adam elini kolunu sallayacak stadyum basacak

Ardindan birsey olmamis gibi bu defa aynisini dolu tribünler önünde yapacak

Ve buna engel olmaya calisan biri saldirgan olarak lanse edilecek basin tarafindan

Serefsizlik diz boyu

Allahtan tribünler olay anında sahaya girmeye çalışmamış yoksa şuan birilerimin yaşamı bitmişti.

La ali kocu yere sermisler ya, yeni gördüm. :asd: Senmisin oralarda babanin ciftligimis gibi gezen.

Yahu ben neler neler kaçırmışım. Ulan beni bu akşam yemeğe çıkartan arkadaşımı arkadaşlıktan sileceğim valla. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Yalı bebesinin yere düşürülmesi ne güzel olmuş. Öyle dünyaları ben yarattım diye kabadayı gibi dolaşırsın her yere kaos getirirsen biri de gelir kafana vurur yere indirir seni.

Herkes layık olduğu şekilde yaşarmış.

Geri
Üst Alt