göztepe görevlisinin ali koç’u yere sermesi

Zamanında bana zimmetli hiltiyi kullanmak için alıp geri getirmemiştiniz koç ailesi. 2012 yılında o hilti için maaşımdan 9k para kesilmişti peyderpey. asgari ücret 890 tl falan olması lazım o zamanlar.

Beni çok eski tanıyanlar hikayeyi bilir , forumda da bahsetmiştim olaydan. Tuzla da villa şantiyesinde çalışıyordum vehbi koçun adasıyla karşılıklı konumdaydık.şantiyenin başlarında tekne ile gelip emaneten hiltiyi ve 1 işçiyi alıp gittiler. İşçiyi geri getirdiler hilti geri gelmemişti.

Patronda haklı olarak maaşımı makasladı bir süre. Bedduam vardı. Onların karmasını yaşıyorsun boncuk aliiiiiiiiiiiiii.

seni yere kapaklanırken gördüğümde aklıma iradesi gasp edilen , gariban hilti geldi :asd:

peki ya acun ?

Ekli dosyalar

• 12.png
    12.png
    429,8 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_20131030_135428.jpg
    IMG_20131030_135428.jpg
    188 KB · Görüntüleme: 15
  • IMG_20131110_102232.jpg
    IMG_20131110_102232.jpg
    204,6 KB · Görüntüleme: 13
Suratına suyu ilk yiyen fb yöneticisi, bjk ve hull city sponsoru, Safi Holding sahibi hakan safi değil mi ? Neden koruma gibi giyinmiş, koç’mu büyüttü acaba bunu bu kadar. Araştırıldığında sadece koç değil başka güçler de desteklemiş tabii.

IMG_6767.jpeg

Fifanın TFF’ye ağır ceza vermesi lazım, maç esnasında sahaya isteyen silahli falan elini kolunu sallaya sallaya giriyor
Üstelik de koçun hak mahrumiyeti cezası varmış
Bırak sahayı statta dahi olmaması lazım
Ne işi var abi silahlı korumalarıyla sahanın içinde
Dingonun ahırı resmen
Hakemler maç başlamadan önce boşuna beklemesinler saha kenarları boşaltılsın diye
Tff başkanı da bik bik ötsün hakemler dikkatli olsun diye
Al dün fener tetikçisi hakemle Var gaspetti göztepenin puanlarını
Neresinden tutsan futbolumuzun rezilliği akıyor

Maç oynanırken saha içine nasıl giriyor rüşvetmi veriyor nedir ,kendisini ittiren adam iyiliğini düşünmüş aslında

Keşke rüşvet olsa
Kraldan fazla kralcılık bizim milletin genlerine işlemiş
Buyrun ali bey, aman ali bey demişlerdir
Baksana sahaya girdiği için devlet görevlileri tutuklayıp saha dışına çıkaracaklarına daha eskortluk ediyorlar
Kuralı uygulasalar bırak sahayı stada bile girmesi yasak birisi
Kraldan çok kralcılar böyle yapınca böyle ucuz kahramanlık peşinedkiler, magandalar, mafya özentileri doğuyor
Mafya bile böyle aleni ucuz işler yapmaz, belli bir üslubu vardır

Geri
Üst Alt