Göztepe Kafilesi Belli Oldu

Buyuk kaptan Arda Thuram neden kadroda yok 2 haftadır Domf efendi

O da mı sakat, yoksa bizi mi sıvazlıyorsun

mani sikintisini hocaya yuklemis gibisin

Gibisin ?
Çok da emin değilken bu yargıya vardığına göre demek ki yigmamışım. Cümlemde sorguladığım tek kişi BE. Bu da net. Mart ayı diyorum. En azından ordan yakalayabilirdin. Teknik bir sorun yerine böyle düşünüyorum dedim. Torrent kısmı da onun tercihi. Tüm yanlışlar gözümde Burak'ın özetle. Ekleyelim de

Gibisin ?
Çok da emin değilken bu yargıya vardığına göre demek ki yigmamışım. Cümlemde sorguladığım tek kişi BE. Bu da net. Mart ayı diyorum. En azından ordan yakalayabilirdin. Teknik bir sorun yerine böyle düşünüyorum dedim. Torrent kısmı da onun tercihi. Tüm yanlışlar gözümde Burak'ın özetle. Ekleyelim de
birak bu isleri

Galibiyet harici hiçbir sonuç kabul edilemez.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Oynadığı maça göre Stea bukrese para filan veriyor olabiliriz. o yüzden almamışlardır. bu yönetim o sacmaligi yapmistir

Morutana şaşırdım ancak artık o da biraz azmetli. Geldiğinden beri en ufak gelişim içinde değil

Morutan´i Fatih Terim cok istedigi icin alindigini dun gibi hatirliyorum . Keske alip direk baska bir takima kiralik gonderseymisik. En azindan cocuk duzenli oynar ve seneye daha saglam katki verebilirdi. Bos bir sene oldu onun icin. Ne ilerleme var, ne de gelecegi dair bir plan.

Super Galatasaray bu iste. Boyle kulup yonetimi takdire sayan(!)

torrent dayı göztepeye 3 puanı temiz bir şekilde takdim edecektir.şüpheniz olmasın

Geri
Üst Alt