Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.896
- 20.656
- 2.333
Skor ver kardesim
2 0
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Skor ver kardesim
Renktaş ben ne diyorum sen ne diyorsun. Oraya git şampiyon ol demiyor kimse. Kendi ayağına niye sıkıyorsun diyorum. Gidiyorsak topluca gitmek gerekir.Görende hocadan önce CL nin müdavimiydik sanır
Oraya belli bir süre gitmek önemli ötesi hayal arada uçurum var diğer takımlarla
Takımın başında başka bir hoca olsa belki teknik direktörü yiyecekti Gomis. Böyle karaktersiz futbolculara prim vererek takım olamazsınız. Gerçekten bazı arkadaşların anlama zorluğu çektiğini düşünüyorum bazen, sen Gomis'e farzet zam yaptın veya bu menajerinin puştça davranışlarını görmezden geldin. Takım içinde bütünlüğü nasıl sağlayacaksın? Diğer oyuncular seni sallamaz bi kere, Gomis'e zaten çoğu kin besliyordur. Adam bende 11 oyuncusuyum bende o kadar iş yapıyorum diye düşünür. Gomis gol atıyor da birileri de Gomis'i taşıyor, ona top getiriyor sonuçta. Bir daha oynamaz umarım, gitsin Arabistan'da takılsın zira avrupada kendisini alacak takım yok zaten.
Peki bizler bunun farkına varabiliyorsak koskoca Fatih Terim mevzudan bir haber midir?Renktaş ben ne diyorum sen ne diyorsun. Oraya git şampiyon ol demiyor kimse. Kendi ayağına niye sıkıyorsun diyorum. Gidiyorsak topluca gitmek gerekir.
Renktaş ben ne diyorum sen ne diyorsun. Oraya git şampiyon ol demiyor kimse. Kendi ayağına niye sıkıyorsun diyorum. Gidiyorsak topluca gitmek gerekir.
Gomis'in böyle durumu varsa Hoca'nın kararı haklıdır. Ama bunun açık edilmesi de gerekir tabi taraftara.
Ama bir de şu açıdan bakalım takımın başında başka bir hoca olsa ve böylesine önemli bir oyuncuya aynı nedenlerden aynı cezayı verse, bu adamda medya desteği, ultraslan desteği ve siyasi desteği sınırlı veya yabancı biri olsa taraftar da aynı şekilde olumlu karşılar mıydı?
reis erdem beyin hd olduğuna emın mısın? hd bukadar uzun surelı sakinliğini koruyup kendısıne yöneltilen iddialara sağduyulu cevap vermezdi. reis çeker vururdu polemiğe girmezdiGörende hocadan önce CL nin müdavimiydik sanır
Oraya belli bir süre gitmek önemli ötesi hayal arada uçurum var diğer takımlarla
Beğenmedin miBu ne lan
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bu ne lan
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Elbette. Ama Fatih hocayı da millete yeni olarak anlatmayın. Hocanın bu yönleri herkes tarafından biliniyor ve ben bu huylarından vazgeçtiğini düşünüyordum açıkcası.Peki bizler bunun farkına varabiliyorsak koskoca Fatih Terim mevzudan bir haber midir?