Göztepe Maçı 11'miz Belli Oldu!

Görende hocadan önce CL nin müdavimiydik sanır

Oraya belli bir süre gitmek önemli ötesi hayal arada uçurum var diğer takımlarla
Renktaş ben ne diyorum sen ne diyorsun. Oraya git şampiyon ol demiyor kimse. Kendi ayağına niye sıkıyorsun diyorum. Gidiyorsak topluca gitmek gerekir.

Takımın başında başka bir hoca olsa belki teknik direktörü yiyecekti Gomis. Böyle karaktersiz futbolculara prim vererek takım olamazsınız. Gerçekten bazı arkadaşların anlama zorluğu çektiğini düşünüyorum bazen, sen Gomis'e farzet zam yaptın veya bu menajerinin puştça davranışlarını görmezden geldin. Takım içinde bütünlüğü nasıl sağlayacaksın? Diğer oyuncular seni sallamaz bi kere, Gomis'e zaten çoğu kin besliyordur. Adam bende 11 oyuncusuyum bende o kadar iş yapıyorum diye düşünür. Gomis gol atıyor da birileri de Gomis'i taşıyor, ona top getiriyor sonuçta. Bir daha oynamaz umarım, gitsin Arabistan'da takılsın zira avrupada kendisini alacak takım yok zaten.

Gomis'in böyle durumu varsa Hoca'nın kararı haklıdır. Ama bunun açık edilmesi de gerekir tabi taraftara.

Ama bir de şu açıdan bakalım takımın başında başka bir hoca olsa ve böylesine önemli bir oyuncuya aynı nedenlerden aynı cezayı verse, bu adamda medya desteği, ultraslan desteği ve siyasi desteği sınırlı veya yabancı biri olsa taraftar da aynı şekilde olumlu karşılar mıydı?

Gomis trip atinca,penalti kacirip üstüne rakip oyuncuyla kahkaha atarak konusunca ortam bozulmuyor ama hoca yedek birakinca bozuluyor öyle mi

Gecin bunlari,takimin basinda riekerink yok Imparator Fatih Terim var

Renktaş ben ne diyorum sen ne diyorsun. Oraya git şampiyon ol demiyor kimse. Kendi ayağına niye sıkıyorsun diyorum. Gidiyorsak topluca gitmek gerekir.

Tamam doğru diyorsun da arada zaten uçurum var

Gruptan çıkamazsak bile hocaya laf etmem bunun için kura şansı olmazsa zaten eleneceğiz

Bu ne lan

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gary
Serdar
Nasıl iştir anremanda hemde en değerlilerinden 2 tane ilk 11 sakatı vermek.

Net kötü kadro, 3-0'da 0-3'te bu gerçeği değiştirmez.

Gomis'in böyle durumu varsa Hoca'nın kararı haklıdır. Ama bunun açık edilmesi de gerekir tabi taraftara.

Ama bir de şu açıdan bakalım takımın başında başka bir hoca olsa ve böylesine önemli bir oyuncuya aynı nedenlerden aynı cezayı verse, bu adamda medya desteği, ultraslan desteği ve siyasi desteği sınırlı veya yabancı biri olsa taraftar da aynı şekilde olumlu karşılar mıydı?

felsefe yapmaya gerek yok karşılamazdık, bu adam fatih terim işte. sıradan yabancı bir hoca değil.

babanız size lan lun yapsa bişey demez geçersiniz ama dışarıdan birisi aynısını yapsa olay çıkarırsınız dimi, heh işte fatih terim de öyle

Görende hocadan önce CL nin müdavimiydik sanır

Oraya belli bir süre gitmek önemli ötesi hayal arada uçurum var diğer takımlarla
reis erdem beyin hd olduğuna emın mısın? hd bukadar uzun surelı sakinliğini koruyup kendısıne yöneltilen iddialara sağduyulu cevap vermezdi. reis çeker vururdu polemiğe girmezdi

Gomis mundar oldu gitss bari bir an önce de yerine adam alsak. Pek kıymetli imparator Fatih Terim hocam memnun değil belliki.

Peki bizler bunun farkına varabiliyorsak koskoca Fatih Terim mevzudan bir haber midir?
Elbette. Ama Fatih hocayı da millete yeni olarak anlatmayın. Hocanın bu yönleri herkes tarafından biliniyor ve ben bu huylarından vazgeçtiğini düşünüyordum açıkcası.

Gerek yok böyle şeylere.

Geri
Üst Alt