Göztepe Maçı 11'miz Belli Oldu!

Kötü bir 11. Belhanda oynuyor Feghouli yedekte bunun aciklamasi varmi? Sinan ve Erenle ileride hic birsey yapamayiz.

Gomis olayina gelirsek iyi bir teklif varsa bencede satilmali. Ama yoksa (ki öyle gözüküyor) bir cözüm bul ve kazanmaya calis hoca. Cünkü koca sezon erenle bitmez.

Ahmete deginmiyorum. Kesin serdarin birseyi vardirda hoca mecburen oynatiyor.

Hakan boş yapıyorsun

7 şampiyonluk kazanmış bırakta ego olsun kaldı ki yaptıklarında haksız değil
Elbette kazandı ona kimse birşey demiyor. Egonun kimseye faydası yok. Geçen devre arası bize gelen Terime bakalım, şimdi ki Terime bakalım. Şenol da gereksiz şekilde ego yaptı Beşiktaş gittikce düşüyor.

Bu şeylerin kimseye faydası yok dediğim gibi. Birlik beraberlik gerekirken takımda önemli ayakları ortam dışı bırakıyor. Şampiyonlar Liginde oynayalım bakalım Eren ve Sinanla nasıl rezil oluyoruz.

Takımın başında başka bir hoca olsa belki teknik direktörü yiyecekti Gomis. Böyle karaktersiz futbolculara prim vererek takım olamazsınız. Gerçekten bazı arkadaşların anlama zorluğu çektiğini düşünüyorum bazen, sen Gomis'e farzet zam yaptın veya bu menajerinin puştça davranışlarını görmezden geldin. Takım içinde bütünlüğü nasıl sağlayacaksın? Diğer oyuncular seni sallamaz bi kere, Gomis'e zaten çoğu kin besliyordur. Adam bende 11 oyuncusuyum bende o kadar iş yapıyorum diye düşünür. Gomis gol atıyor da birileri de Gomis'i taşıyor, ona top getiriyor sonuçta. Bir daha oynamaz umarım, gitsin Arabistan'da takılsın zira avrupada kendisini alacak takım yok zaten.

Yav ne konuştunuz bık bık be izleyin maç başlasın sonra konuşursunuz.

Elbette kazandı ona kimse birşey demiyor. Egonun kimseye faydası yok. Geçen devre arası bize gelen Terime bakalım, şimdi ki Terime bakalım. Şenol da gereksiz şekilde ego yaptı Beşiktaş gittikce düşüyor.

Bu şeylerin kimseye faydası yok dediğim gibi. Birlik beraberlik gerekirken takımda önemli ayakları ortam dışı bırakıyor. Şampiyonlar Liginde oynayalım bakalım Eren ve Sinanla nasıl rezil oluyoruz.

Görende hocadan önce CL nin müdavimiydik sanır

Oraya belli bir süre gitmek önemli ötesi hayal arada uçurum var diğer takımlarla

Hocam Feghouli ve Gomis'in burnunu sürtmeye çalışıyor anlaşılan. Fakat Sinan ve Eren'in de bok gibi oynadığını görüyordur umarım.

vayyyy yorumlara bak koca sezon erenle bitmez tespitleri yapılmış fatih hoca da salak zaten gomisi yedek bırakıp erenle oynayacaktı sezonu.

yangın yeri yapmaya ne meraklısınız akıllanmaz bu taraftar

Kralhandayı kesmeye kimsenın gucu yetmez takımı ileri götüren tek isim yine sahada söz sende

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

11'i görünce yüzümü buruşturdum. Hayırlısı

Geri
Üst Alt