Göztepe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Su 3 puani olsak ne guzel olurdu. Kuşlar kargalar iyice panikliyeceklerdi. Malesef hoca istemiyor galibiyeti sanki.

yorgun kadroya ek bir artı sakatlıktan çıkmış pembeyle desteklenip sahaya atılmış olan defeat on biri diyebiliriz.

Ahmet'i stopere koyup Selçuk yerine Donk & Taylan orta sahası ile çıksak ne kaybedebilirdik ki?

Adem ilk 11 çıkabilirdi sonradan girer inşallah.

Selcuk Omer Belhanda orta uclusuyle mac kazanirsak hemde deplasmanda sayin hocamizdan ozur dilerim ve sihirbaz oldugu konusunda hic bir acabam kalmaz

Bence goztepe bu orta ucluyu deler gecer beraberlik supriz galibiyet muciza olur Resmen 10 kisi oynayacagiz Sans bizden olur umarim

Yine 4-4-2 cikiyoruz Tamam guzel Ama tuzla macinda taylan ikinci forvet olarak iyi mücadele etti,simdi babel ne kadar dogru tartisilir

Kendini ister istemez sol cizgiye atiyor

Ahi gitmis vahi kalmis Selcuk oynuyor, oynadigi maclarda fena oynamayan Taylan yedek, alt yapidan 1 tane oyuncu yok kadroda (Emin'i saymiyorum cunku oynamiyor, bak ben 16 yasindaki oyuncuyu A takima aldim hamlesi bu)

Maglup oldugumuz maclardan sonra 16-17 yasindaki oyunculari gorebilirsiniz demisti, her mac doya doya izliyoruz genclerimizi sagol hocam

Geri
Üst Alt