Göztepe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu!

Adam inatlaşıyor işte Bi şekilde gitmeden bu kadrolara ve sistemsizliğe devam. Kadroda olmayanlar ve oynayanlar şaka gibi.

Tuzla maçında Taylan iyi oynadı diye uykuları kaçıp huzursuz olmadıysa Terim ben de hiç bir şey bilmiyorum. Bu saçmalıklar artık komik bile gelmiyor gözüme.

Adaletsizliğin olduğu yerde Terim vardır. Kim iyi oynarsa cezasız kalmaz. Taylan ve Adem ne kadar iyi oynarlarsa oynasın selçuk ve babel evlatlarından formayı alamaz.

Luyindama
Şener
Seri
Nzonzi
Lemina
Emre Mor
Jimmy Durmaz
Andone

Tam 8 adam..
Sene başında neler hayal ediyorduk, şimdi Selçuk ve Ömer ile ortasaha kuruyoruz.

Selçuk’un 10 dk oynağı maçları bile kazanamazken ilk 11 başlatmak art niyettir. Terim kovulmaya çalışıyor.

Bana hiç kimse Taylan’ın Selçuk’tan kötü olduğunu anlatamaz. Yani inanamıyorum ya.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tum futbol dunyasinin Selcuk Inanin futbolu biraktigini gordugu halde Fatih Terimin israrla oynatmasini anlamiyorum anliyamiyorum

Mac sonu ft konuşur. Evet kadroyu kurarken hata yapmış olabilirim sorumluluk bende der olay kapanır gider. Ultraslan da imparator fatih terim diye haykırır yanındayız diye

Emre mor ne kadar kötü olsa da en azından hareketli hızlı topla içe katedebilen özellikte alırdın son dakikalarda penaltı yaptırır duran top yaptırır kalsaydı yani kenarda şimdi hamle oyuncusu yok adem dışında hakikaten ilginç bir olay

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

16-17 yasindaki cocuklari anca kale arkasinda top toplarken gorebiliriz.

Geri
Üst Alt