Göztepe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Herkes çıkarabilecek en iyi kadro diyor

Ama bence yine hatalı bir kadro çıkmış

Mesela Feghouli denen beş para etmez herif yerine Oğulcan oynamalı

Keza Şener yerine Linnes

11 de 2 doğru tercihleri göre göre 11 de 9 birden adrenalini baya arttırdı renktaş.

Hayret hocanın kafasına taş düşmüş galiba
Akbaba ve arda yedeklerde .

Baktı şampiyonluk gitti ve oklar kendine döndü artık taraftara oynamak lazım diye prenslerini yanına almış .

Aklınca maçı kaybedince bakın gençleri oynatıyorum yine olmuyor mesajı verecek
Sonuç dediğin gibi olursa artık haftaya veteran ve evlat ağırlıklı bir kadro tercihi ile karşı karşıya kalırız.

Oğulcan'i Halil yerine Feguli yerine de Onyekuru olsa tam doğru 11 olacakmış.En azından Emre Akbaba yok.Sonunda Taylan Gedson Emre Kılıç orta sahasını izleyeceğiz

Hayret Kerem'i oynatıyor. Çok şaşırdım.

Tam güzel kadro diye yazacaktım ama Şenerin 11’de olduğunu gördüm ve kör oldum.

Herkes çıkarabilecek en iyi kadro diyor

Ama bence yine hatalı bir kadro çıkmış

Mesela Feghouli denen beş para etmez herif yerine Oğulcan oynamalı

Keza Şener yerine Linnes
Reis şuanki kadro doğru gibi senin dediğinde olabilir

feg zeka kırıntısı olan nadir adamlardan biri kadrodaki, fiziği leş değilse oynaması doğru

ha yine sahada bişey yapamayacağı belli olur yürürse sadece 30.dkda alacaksın hemen oyundan buda doğrusu işin

hocada çözemediğim şeyler var,sanki erken oyuncu değiştirince oyuncuya ayıp olacakmış diye mi düşünüyo anlamadım,badi ekrem riekerink bile linnesti heralde çok erken oyundan alabilmişti, sahada silkelemişti resmen yakasından tutup ama hoca yapamıyo nedense

Sert antrenmanda yaptıramıyo oyuncuların keyfi kaçar altımı oyar diye o sebeple zevkli olan ayak tenisine yöneldi

Geri
Üst Alt