GSC Haber Göztepe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

1775663830007.webp

Lazyo maçından sonra icardinin 11 başlama ihtimali kalmadi zaten boşuna yaygara koparildi

Şampiyonluğa oynayan bir takımın açık oyuncusu Sallai olamaz

Resmen çorba etmiş. Yanlış 11, deplasman için çok yumuşak orta saha. Az oan ümidim sıfırlandı.

Sallai önde olmuyor kardeşim, çok bilmiş sosyal medyanın gazıyla Icardi kesilmiş.

Ligde 13 gol atan adamı kesmek de nereden tutarsan tut şuursuzluk. Adamı 1 sene önce sakat sakat oynatıyorduk, oyuncu istemediği sürece oyundan alamıyordu hocamız, şimdi golcü yokken oynatmıyor. Böyle de ortası olmayan bir hocaya sahibiz.

He böyle kadroyu idare etmeye de can kurban, ihtiyacın olan adamın önüne her türlü imkanı sun, yedek gördüğüne sırtını dön. Osimhen gelene kadar Icardi kraldı, istediğinde oynar, istediğinde çıkardı, istediğinde izin alırdı. Ee tabi yönetirsin öyle adamı. Şimdi ihtiyacın olduğunda yedekten verim alabiliyor musun? Motive edebiliyor musun?

Neyse sorun Okan Buruk’ta değil, onun aklına uyup rotasyonlu kadro kuran, yedeklerden neden faydalanmadığının hesabını sormak yerine hala milyon eurolar harcayıp yeni yedeklerle dolduran yönetimde.

Bir aksilik olmaz ise bugün de Sane’ye söveriz, bir daha forma giymesin falan deriz. Suçu ona atar yolumuza bakarız.

Ula ne adamlarsiniz.

Yunus-İcardi mahvediyor dediniz kesik yemişler işte. Torreira formsuz dediniz onu da kesmiş. Şimdi de çorba diyorsunuz. Ee siz bunları kesince kimi koyuyordunuz? Bruno-mbappe-reijnders falan mı?
Torreira ve jacopsun 45 er dakikalik kotu oynamasiyla kesik yeme işi biraz şov diğer macta toplamayacaklari ne malum yani gereksiz bir risk.

Eren sanki çok mu iyi oynadı girince veya genel performansi çokmu iyi. Böyle de bir tarafımızda patlayabilir demekte ne var rtaş.

Ön alan pres mevzusuna en uygun kadro ile cıkılmış.

İlkay haric.

Baris'in forvet oldugu maçlarimiz nasildi simdiye kadar?

Top oynayacak bi takim cikmis sahaya. Yerden oynadigimiz müddetçe sansimiz yuksek. Orta saha biraz zayif kalabilir ama hucum olarak daha iyi isler yapacagimizi dusunuyorum. Sane-Asprilla-İlkay uyumu belirleyecek maci. Kazanacagimizi dusunuyorum. Boyle maclarda genelde vurur geceriz

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt