GSC Haber Göztepe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

1775664493760.webp

Sallai kanat forvet olarak oynadığı zaman resmen mala bağlıyor. Maç içinde işler iyi gitmediği anda barış sola geçip sallai santrafora geçecektir, okanın oyun içi ilk denemesi bu olacaktır

Ayrıca göbekteki iki oyuncumuzun yaş ortalaması 34(!)

Singo sol kanat forvet oynasın.

Stoperin solunda alışık olmayan biri (Sanchez ya da Singo) + Eren... sol taraf baya sıkıntılı göründü. Önlerinde de Sallai heralde. Hayırlısı diyelim

Torreira ve jacopsun 45 er dakikalik kotu oynamasiyla kesik yeme işi biraz şov diğer macta toplamayacaklari ne malum yani gereksiz bir risk.

Eren sanki çok mu iyi oynadı girince veya genel performansi çokmu iyi. Böyle de bir tarafımızda patlayabilir demekte ne var rtaş.
Patlarsa bahaneniz hazır. Patlamazsa biz demiştik dersiniz klasik hocam

Dörtlü çıkılacaksa tuhaf bir kadro. Sacha orta sahada kesici olarak denenebilirdi; son maçlardaki Lemina' nın yaptığı neyi yapamaz mesela? Üçlü kurgu ise kimin nerede olduğunu görmek lazım.

Icardi,yunus ve torreira formsuz olduklari icin yedek kalmislar

Jacops’un yedek kalmasi gereksiz olmus cünkü sadece trabzon macinda kötüydü

Diger oyuncular uzun zamandir formsuzlar

çok fazla deneme var. göztepe gibi bir deplasmanda girilecek risk değildi bence. tutarsa tutar tabi. ancak ben olsam asla bu kadar riske girmezdim.
Goztepe'yi takip etmiyorum ama evinde cok iyi oynayan bir takim degil sanirim. Musterih olunuz. Bazen silkinmek icin boyle degisiklikler gerekebilir.

Acikcasi skor alsında kim oynarsa oynasın, icardiyede emekliliginde mutluluklar dileriz

Goztepe de antunes yerine gs li Efkani 11e almış extra hırs yapsın diye muhtemelen

Toreira Jakops un kesilmesi biraz saçma olmuş. 1 mağlubiyetle bu kadar panik yapıp kadro değiştirilmez

Geri
Üst Alt