GSC Haber Göztepe Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Başarılar Aslanlar .. Geneli dinamik bir kadro ortada da ilkay var futbolcularımız hata yapmazsa güzel maç izleriz.

Bu köstebek isi çok büyük sıkıntı rakibe 3 gün önceden hazinlanma şansı taniyor bizim muhabirler. Özellikle o kaya temel net fenerli

Ligin bitimine 7 hafta kala kadroda bu kadar radikal değişikliğin olumlu dönüşü olmayacağını düşünüyorum. İzleyip göreceğiz, yanılmayı umuyorum.

Göztepe'li topçulardan daha maç başlamadan şarıl şarıl ter akıyor. Tırsıyorum.

Kadroyu metehanın görseliyle paylaşsaydınız

Çıktıktan sonra her muhtemel 11 tutar oldu ne hikmetse (!)

Rezalet ya. Ulan acaba mı dedikde %100 bu 11 ile çıkmış.

Jakobs sadece 45 dakika ve Lang yüzünden gömülüyor. Yerine zaten berbat oynayan Eren başlıyor

Asprilla hiç oynamadı ligde 11 kupada o mevkide kötüydü orda çıkıyor

Sallai kanatta zaten berbat kaç kez bunu gösterdi

Asprilla-İlkay merkezi deplasmanda aşırı yumuşak. Bari berabere kal o bile yok yenilecek kadro çıkarmış adam

Jakobs ve Torreirayi kesmezdim deplasman diye. Onlar Eren ve Asprilla yerine olsa daha iyiydi. Gerisine karsi birsey demem

Uğurcan
Boey--Davinson--Singo--Jakobs

----Lemina---Torreira
Sane---İlkay---Asprilla
-------Barış----

Yapıp duruma göre Sallai atabilirdin

Madem ilk 11 beyenilmiyor galibiyet garanti.

İçler acısı bir adam ya

Asprillayı tsye tehlikeli 1 tane şut çekti diye oynatıyo,yine oynat da böyle saçma sapan argümana dayanma

İcardiyi oynatmamak için de illa yenilmen mi gerekiyodu yine ,kocaeliler antepler konyalar yetmedi bir de ts sıkıştırdı araya

Noldu Evren filozof 2 gün önce koşan adam koy bu dandik ligde her türlü mücadele edip kazanırsın diyordun. Al sana ileri hattın hepsi koşan adam noldu şimdi lafını yiyorsun
Ben lafımı yemiyorum ki Goztepenin kadrosu bizden iyi dedim çoğu bizde oynar şu anda kadromuz eksik
Bu maçı kazanamayiz demek te degil
Maçın sonucu 0-2 eray maç sonu bakariz

Bence hoca maçı bitirecek 11'in bir kısmını ikinci yarı oyuna sürecek şekilde plan yapmış. Bu maçı Torreira, Lang, Yunus ve Jacobs ile bitiririz. En kötü 1 puan bile farkı 2 puana çıkarır. Bir maçta daha beraberlik opsiyonumuz olur. Ben böyle bakıyorum.

Geri
Üst Alt