Göztepe Maçında Nasıl Oynamalıyız?

Göztepe Maçında Nasıl Oynamalıyız ?

• Kontrollü Oyun (Defans)

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    30
Gol atmak icin riske girersek okadar gol yeme tehlikesi artar ama 90 dakika da beraberlik icin oynarsak ve allah göstermesin son dakikalarda geriye düsersek sampiyonluk gidebilir. Ona göre ne risk nede kati defans oynanamiz gerek. Insallah ilk golu bulursak is farka gider cünkü göztepe gol atmak icin saldiracaktir

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk

Top bizde olmalı sürekli. Gol atarsak topu tutmalıyız, saçma sapan top kaybı yapmamalıyız.

Kontrol montrol yok, 0-0 a yatarsak sıkıntı. Genetiğimizde kontrollü futbol yok zaten. İmparator bu maçı ilk dakikalardan koparmak isteyecektir, 1. golü erken bulursak ve coşkumuz hırsımız devam ederse Göztepe hallaç olur, iddiası filan olmayan sezonu kapamış bir takım.​

tenor.gif

beyle.

bambam from flintstones

Şimdi de milletin ahlakına mı laf atmaya başladın?

Sal bir insanları da istediklerini yapsınlar. Tam her şeye laf atan mahalle kocakarılarına benzedin.

Bana ne zaman huzur vermeyi düşünüyorsun! Bugün peşimi bırak bari. Biraz sakin ol; kibrini dolaba kaldır!

Nando
Linnes MAICON Serdar Nagatomo
Fernando Donk
Fegh Belhanda Gary
Gomis

Demba ba yavas ve daha cok fizik ile oynuyor. Tam Maiconluk adam
Bundan ziyade daha cok kanatlari kullanmamiz gerek (adamlarin kanatlari yedek).
Belhanda free Role üstlenmesi gerek (gerci 33 hafta da birkez yapti). Poko ile en önemli adamlarindan birisi yok

galatasaray gibi oynarsak hertürlü çakarız gerisi boş ............

Gomis'in Alex'in rekorunu da kırmak isteyeceğini de göz önünde bulundurursak özellikle Gomis'in çok iştahlı olacağını düşünüyorum. Ama Gomis'e gol attırma olayını saplantılı hale getirdiğimiz maçlar oldu. Bunu kesinlikle bu maçta yapmamız gerekiyor.

Gençlerbirliği maçından sonra taktik değişti. Gençlerbirliği maçına kadar ilerde top tutmaya çalışarak set oyunu oynamaya çalışan takım diğer maçlarda kontrollü ve daha defansif bir taktikle oynadı. İlerde rakibi hataya zorlayan baskılarımız yine oluyor ancak eskisi gibi topu kapınca set oyunu oynamak yerine hızlıca kaleye gitmeye çalışıyoruz. Kontratak takımı gibi davranıyoruz. Ve son maçta böyle olacak. Bu taktikle rakibie de daha fazla topla oynama şansı verilmiş oluyor. Zaman zaman yediğimiz baskının kaynağı da bu zaten. Ama karambol pozisyonlar dışında çok net pozisyonlar vermiyoruz. En azından rakip kalemize gelmek için bayağı efor sarf ediyor. Çünkü dinamik bir yapıyla pas alanlarını iyi kapatıyoruz. Genel olarak son 5 haftada Atletico Madrid'in mantığıyla oynadığımızı söyleyebilirim.

Başlarken son haftalarin klasik baskılı erken gol bulmaya çalışan oyununu oynarız...Gol yada golleri bulursak takım hemen savunma oyununa başlar hoca ileri çıkın dese bile takımı çıkaramaz...

Baskın oynamak gerektiğini herkes gibi ben de kabul ediyorum, ancak sorun şu ki Karabük hariç hiçbir deplasmanda baskın oynayamadık. İnşallah bu maç farklı olur. Ölmeden teslim olmamak lazım. Sonuna kadar savaşmamız lazım.

Geri
Üst Alt