Göztepe Maçında Nasıl Oynamalıyız?

Göztepe Maçında Nasıl Oynamalıyız ?

• Kontrollü Oyun (Defans)

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    30
Askerden yeni gelmiş gibi.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen çok ahlaksız olmadın mı son birkaç zamandır; bana mı öyle geliyor!
Şimdi de milletin ahlakına mı laf atmaya başladın?

Sal bir insanları da istediklerini yapsınlar. Tam her şeye laf atan mahalle kocakarılarına benzedin.
Temsili
Screenshot_20180519-133718~2.webp

Askerden yeni gelmiş gibi.

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sen çok ahlaksız olmadın mı son birkaç zamandır; bana mı öyle geliyor!
Şimdi de milletin ahlakına mı laf atmaya başladın?

Sal bir insanları da istediklerini yapsınlar. Tam her şeye laf atan mahalle kocakarılarına benzedin.
TemsiliEkli dosyayı görüntüle 22322
Şu Bizimkiler dizisinde, sürekli camda olup alkol alan karaktere de benzetilebilir.

Gençlerbirliği maçından sonra taktik değişti. Gençlerbirliği maçına kadar ilerde top tutmaya çalışarak set oyunu oynamaya çalışan takım diğer maçlarda kontrollü ve daha defansif bir taktikle oynadı. İlerde rakibi hataya zorlayan baskılarımız yine oluyor ancak eskisi gibi topu kapınca set oyunu oynamak yerine hızlıca kaleye gitmeye çalışıyoruz. Kontratak takımı gibi davranıyoruz. Ve son maçta böyle olacak. Bu taktikle rakibie de daha fazla topla oynama şansı verilmiş oluyor. Zaman zaman yediğimiz baskının kaynağı da bu zaten. Ama karambol pozisyonlar dışında çok net pozisyonlar vermiyoruz. En azından rakip kalemize gelmek için bayağı efor sarf ediyor. Çünkü dinamik bir yapıyla pas alanlarını iyi kapatıyoruz. Genel olarak son 5 haftada Atletico Madrid'in mantığıyla oynadığımızı söyleyebilirim.
Atletico karşılaştırma çok yerinde ve başarılı

Terim de Simeone gibi zaten :D

Şu Bizimkiler dizisinde, sürekli camda olup alkol alan karaktere de benzetilebilir.

Uğurtan abimizin canlandırdığı "Benim adım Cemil" karakterini öyle sıradan, alelade bir karakter olarak ağzına alamazsın. Adını bilmiyorsan araştır öğren öyle yaz!

Geri
Üst Alt